Ejerlejlighed fra EDC

Rigensgade 9A, 2. tv

1316 København K

11.750.000 kr.

5/3 rum, 161 m²
Nyhed

Lækker lejlighed i historiske rammer på Rigensgade 9A

Er du på udkig efter en unik bolig i hjertet af København? Så tag et kig på denne fantastiske lejlighed i to plan beliggende i den smukke og historiske ejendom på Rigensgade 9A, 2. tv. Med sine 161 kvadratmeter byder lejligheden på masser af plads og charme.

2. sal: I stueplan finder du et stort og indbydende køkken-alrum med køkken i grå elementer fra Boform. Perfekt til både hverdagsliv og hyggelige sammenkomster med venner og familie. Herudover rummelig stue, to lyse værelser med udsigt til Marmorkirken og et moderne badeværelse med vaskesøjle og gulvvarme samt smukke grå gulv i natursten , hvide skabselementer fra Boform og armatur fra Dornbracht Nordic samt en praktisk entré. Alt er designet for at skabe en behagelig og funktionel boligoplevelse.

3. sal: En elegant trappe fører op til den øverste etage, hvor du mødes af en stor stue med fritlagte bjælker. Stuen byder på naturligt lys fra ovenlysvinduer og masser af plads til både afslapning og aktiviteter. Desuden er der et praktisk depotrum til opbevaring.

Historisk charme og moderne komfort: Denne ejendom, kendt som Guldhuset, har en fascinerende historie. Oprindeligt opført i 1659 af Kong Frederik III, fungerede bygningen som kaserne, før den blev ombygget og restaureret til moderne boliger. Selvom den er blevet opdateret, er den oprindelige charme og karakter bevaret, hvilket gør den til en af Københavns mest velbevarede fredede bygninger. De mange dekorative detaljer er smukt bevaret både mod Rigensgade og i den charmerende gårdhave.
Ejendommen er totalt renoveret fra gulv til loft med alt nyt i 2017/ 2018.
Unik gårdhave: Gårdhaven er et unikt og hyggeligt uderum, hvor du kan nyde naturen og den fredelige atmosfære midt i byen. Haven er en magisk oase for beboerne med sin karakterfulde arkitektur og historiske rammer. Her kan du slappe af omgivet af farverig flora og nyde fuglenes morgensang i marmorbadet. Haven byder også på et større fælles orangeri og en petanque-bane, lejehus, større arealer med stole og borde, m.v. som man har adgang til og fælles vinkælder under ejendommen med adgang for hver lejlighed.

Beliggenhed: Beliggenheden på Fre­de­riks­sta­den i hjertet af København giver dig nem adgang til byens mange faciliteter, kulturelle tilbud og offentlige transport. Du vil bo i en rolig og idyllisk oase, samtidig med at du har byens puls lige uden for døren.

Oplev en unik bolig: Denne lejlighed kombinerer moderne komfort med historisk charme. Den er istandsat og opgraderet efter alle kunstens regler i respekt for den historiske arv og med materialer, der er elegant afstemt den oprindelige byggestil. Med adgang til Gar­ni­sons­ha­vens fællesskab om petanquebanen eller en god flaske vin fra den fælles vinkælder, er dette et hjem, hvor du virkelig kan føle dig hjemme.

Kom og oplev denne unikke lejlighed - den skal ses og opleves!


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
11304046
Boligareal
161 m²
Rum/værelser
5/3
Byggeår
1759
Ombygget
2020
Ejerudgifter pr. md.
7.425 kr.
Pris/m²
72.981 kr.
Pris
11.750.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Liggetid
2 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
590.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
65.880 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
53.522 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Højfeldt Thuesen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

mht@edc.dk27 28 40 5958 58 79 10EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88