Ejerlejlighed fra EDC

Nordre Fasanvej 82, 2. th

2000 Frederiksberg

6.495.000 kr.

4/2 rum, 102 m²
Åbent hus med tilmelding 22. sep. 12:30 - 12:50

Smukt renoveret funkisperle på Frederiksberg

Ved ejendommens indgang fornemmer man straks, at dette er noget ganske særligt. Op ad de elegante sorte ter­ra­zzo­trap­per eller ved hjælp af den charmerende elevator føres man op til lejlighedens entré, hvor sælgers stilrene og nænsomme renovering allerede kommer til udtryk. Entréen er rummelig og indrettet med en snedkeret bænk og skabe med plads til opbevaring.
Lejlighedens indretning er yderst velovervejet med tre stuer en-suite, der byder på et fantastisk lysindfald fra de store vinduer samt en betagende og ugeneret udsigt. Sælger har nænsomt istandsat de originale sme­de­jernsvin­du­er og fået monteret særligt tilpassede forsatsvinduer, som sikrer både æstetik og komfort. De elegante dobbeltdøre skaber et imponerende gennemgående udsyn gennem de tre stuer, der er blevet fuldendt med nye massive sil­de­bens­par­ket­gul­ve. En af stuerne benyttes i dag som kontor og har en stor skabsvæg, hvilket gør rummet ideelt som både arbejdsrum eller soveværelse.
Fra stuen ledes man videre gennem en hyggelig mellemgang med originalt anretterskab til det skarpt designede snedkerkøkken, som er udstyret med alle moderne be­kvem­me­lig­he­der såsom quooker, opvaskemaskine samt kombineret tørre- og vaskemaskine. Badeværelset er lækkert renoveret med original terrazzo, separat brus / badekar, snedkereret vaskeskab og eksklusive Toni-armaturer, og herfra er der vindue ud til den rolige gård. Lejligheden rummer desuden et dejligt soveværelse med udsigt til gården.
For dem, der ønsker at nyde udelivet, er der adgang til en fælles altan på 5. sal, som kan fremvises ved besigtigelse af boligen.
Under den omfattende renovering har sælger bevaret mange af de originale detaljer, såsom håndtag og kontakter i bakelit, som de var ved ejendommens opførelse. Disse detaljer skal opleves ved en fremvisning og kan ikke fuldt ud beskrives eller fanges på billeder.

Ejendommen: Denne unikke ejendom, opført i 1932, er en harmonisk kombination af herskabelig elegance og funkisstilens markante udtryk. Her får man både den klassiske højloftede stil med stuk og elevator kombineret med funkis­ar­ki­tek­tu­rens praktiske og moderne detaljer. Ejendommen byder på en række fæl­les­fa­ci­li­te­ter, herunder gårdmiljø, grønne haver, elevator, tørreloft, værksted og cykelkælder. Ejendommen er fredet, hvilket betyder, at der ikke betales ejendomsskat, og den fremstår i exceptionel stand med nyt tag, renoveret facade, nye faldstammer og velholdte opgange. Lejligheden inkluderer to rummelige kælderrum, som giver ekstra op­be­va­rings­plads og hjælper med at holde boligen ryddelig og minimalistisk.

Beliggenhed: En af de mest ka­rak­te­ri­sti­ske og unikke ejendomme på Frederiksberg, der af kul­tu­rarvs­sty­rel­sen omtales som "Det grønne Funkishus" ligger i det eftertragtede Svøm­me­halskvar­ter, tæt på alt lige fra Frederiksberg Have og Frederiksberg centeret til metrostationer og diverse spe­ci­al­for­ret­nin­ger og dag­lig­va­re­bu­tik­ker. Ud over at have både Frederiksberg og Fasanvej metro station i gåafstand fra lejlighed

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20401950
Boligareal
102 m²
Rum/værelser
4/2
Antal etager
1
Byggeår
1932
Ejerudgifter pr. md.
5.175 kr.
Pris/m²
63.676 kr.
Pris
6.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
40 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
325.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
36.632 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.571 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Benjamin Stender

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

bst@edc.dk27 29 24 5858 58 78 24EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

EDC Poul Erik Bech, Falkoner Allé

Falkoner Alle 58, 2000 Frederiksberg

204@edc.dk58 58 82 10