Ejerlejlighed fra EDC

Vagtelvej 31, 7.

2000 Frederiksberg

10.495.000 kr.

3/3 rum, 125 m²
Åbent hus med tilmelding 22. sep. 13:30

Unik Penthouse Lejlighed med Fantastisk Udsigt

Unik Penthouse Lejlighed med Fantastisk Udsigt
Er du på udkig efter drøm­me­lej­lig­he­den? Denne smukke penthouse-lejlighed er beliggende i Fuglebakke kvarteret og byder på en uovertruffen livsstil!
Beliggende i det eftertragtede fug­le­bak­ke­kvar­ter, som er kendetegnet ved en god blanding af smukke villaer, de ka­rak­te­ri­sti­ske rækkehuse og enkelte gode lej­lig­hed­s­e­jen­dom­me. Lejligheden ligger i rolige omgivelser og fra lejligheden er der en kort gåtur til S-tog og mange ind­købs­mu­lig­he­der. Den yderst eftertragtede Skole på Duevej er ligeledes få hundrede meter væk.
Pent­hou­se­lej­lig­he­den har elevator direkte til hoveddøren, hvilket giver ekstra komfort. Her får du en unik lejlighed i flot stand, der er ind­flyt­nings­klar. Parker let bilen på den store fælles par­ke­rings­plads, tag elevatoren op til 7. sal og træd ind ad døren til denne gen­nem­renove­re­de lejlighed med en fuldstændig unik Terrasse og udsigt ud over byens tage. Lejligheden er flot renoveret og der er ingen tvivl om, at sælger har haft fokus på kvalitet og funktionalitet, som fremgår i alle lejlighedens rum. Lejligheden har to gode soveværelser, det ene med walk in closset. Begge værelser er rummelige og lyse. Lejlighedens hjerte er den store stue, der oplyses af de mange vinduer, fra stuen har man adgang til den skønne udestue som er aflukket og som fungerer som spisestue. Fra udestuen træder man ud på den unikke store terrasse, her har man solen fra morgen til aften, terrassen har automatiske markiser som giver skygge på de varme dage, der er blevet lagt nye fliser på hele terrassen som giver et flot helhedsindtryk. Stort lyst nyere køkken, hvor man har en hyggelig spiseplads i direkte forbindelse med udestuen og terrassen. Ved køkkenet har man også et bryggers med masser af opbevaring. På badeværelset har man rigtig god plads, derudover er der godt med opbevaring, vaskesøjle, vindue og separat brus. Dette er en lejlighed der skal opleves!
Lejligheden er beliggende i en veldrevet ejerforening med gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter, såsom gratis p-plads, elevator, legeplads, fodboldbane, swimmingpool mm. Desuden er der cykelkælder samt eget aflåst kælderrum, kabel-tv og internet. Ejendommen har fået renoveret facader, skiftet vinduer samt sålbænke, ligesom swimmingpoolen er blevet gennemgribende renoveret. I ejerforeningen har man et utrolig godt socialt samvær.



Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederiksberg (104.899 indbyggere)

Kommuneskat
24,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
3,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.503 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.503 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.901 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
20003192
Boligareal
125 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1969
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
6.920 kr.
Pris/m²
83.960 kr.
Pris
10.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
33 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
525.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
58.879 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.530 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Stephanie Trampedach Thorell

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

stth@edc.dk40 10 39 7458 58 73 81EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

EDC Poul Erik Bech, Godthåbsvej

Godthåbsvej 117, 2000 Frederiksberg

200@edc.dk38 32 08 00