Ejerlejlighed fra EDC

Dampfærgevej 24B, st. + 1. sal (th)

2100 København Ø

17.500.000 kr.

4/2 rum, 193 m²
Liebhaveri ved vandkanten
Åbent hus med tilmelding 24. sep. 12:00 - 17:00

Terrasse lige ved vandkanten - Perfekt stand.

Det ultimative liebhaveri i 2 plan lige på kanten af Vestbassinet - Her får du kæmpe terrasse på ca. 45 m2 samt stor altan på 1. sal med ugeneret udsigt til Øresund.

Rammerne er således lagt for det perfekte udeliv midt i København i centralt og roligt område.

Selve lejligheden er beliggende i 1. parket til vandet i den eksklusive ejendom "Gripsholm". Der er tale om en utraditionel lejlighed i 2 plan, som fremstår i nærmest perfekt stand og med en loftshøjde i spisestuen på ca. 6 meter. Dette giver en fantastisk og eksklusiv rumfornemmelse. Her skal også nævnes nyere køkken fra Hanstholm og 2 flotte badeværelser.

Indretning:
Lejligheden består i stueplan af stor entré med indbyggede skabe. Herfra adgang til soveværelse/gæsteværelse med skabsvæg og altan. Flot stort og renoveret badeværelse med mange skabe, stor bruseniche og hvide fliser. Som lejlighedens samlingspunkt ligger den imponerende spisestue med vandkik og ca. 7 meter til loftet. Det er her man for alvor bliver draget af udsigten og det ekstraordinære ved denne smukke lejlighed. Der er udgang til terrassen, hvor sommeren i den grad kan nydes og med masser af plads til et større selskab. En del af terrassen er overdækket og med terrassevarmer, hvilket gør det muligt at bruge den fra forår til efterår. I åben forbindelse med spisestuen ligger det flotte køkken fra Hanstholm i flot design med masser af skabs- og bordplads. Der er desuden adgang til bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og vinkøleskab. Flot stort badeværelse hvor fronterne matcher køkkenet og med flere skabe, hvide fliser og stor bruseniche.
På 1. sal ligger opholdsstuen med flot kig til vandet og i åben forbindelse med spisestuen i underetagen. Herfra træder man ud på den store østvendte altan, hvor morgenkaffen kan indtages med uhindret udsigt til vandet. Mellemgang med indbyggede skabe samt walk-in closet. Stort soveværelse med altan og endnu et rummeligt badeværelse. En lejlighed hvor der ikke er gået på kompromis med noget!!!

Ejendommen:
Bygningen er opført i 2001 på kajen hvor skibene til Amerika i sin tid lagde til. Ejendommen har som nævnt gode par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter lige foran hoveddøren (afspærret med en bum). Fantastisk hyggeligt orangeri og terrasse - den perfekte ramme for et selskab i løbet af sommeren lige ned til havnebassinet. Desuden fitnessrum, cykelkælder, dørtelefon, eget kælderrum m.m.

Beliggenhed:
Meget attraktiv beliggenhed som nabo til vand og havn, og på en af Københavns mest eksklusive adresser. Området ved Langelinie er langt mere end Den Lille Havfrue og turister. Her har du vand og natur kombineret med fred og ro, men alligevel bor du midt i byen. Området indbyder til gå- og løbeture omkring Langelinie og Kastellet. Du er tæt på ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport og du kan gå til Nyhavn og Kgs. Nytorv langs vandet på ca. 15 min.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008908
Boligareal
193 m²
Rum/værelser
4/2
Antal etager
1
Byggeår
2001
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
15.521 kr.
Pris/m²
90.674 kr.
Pris
17.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
31 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
875.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
98.096 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
79.696 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Højfeldt Thuesen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

mht@edc.dk27 28 40 5958 58 79 10EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88