Ejerlejlighed fra EDC

Holmbladsgade 94, 3. Dør/lejl. 31

2300 København S

3.395.000 kr.

3/2 rum, 76 m²
Nyhed

Stor og fuldstændig ind­flyt­nings­klar 3´er nær strand og metro i ejendom med elevator og p-kælder

I de hyggelige og livlige omgivelser i Holmbladsgade ligger denne lækre og veldisponerede gavl-lejlighed, hvor man ikke er gået på kompromis. Her er du tæt på det pulserende liv på Amagerbrogade og ligeledes Indre By. Er man mere til en hyggelig gåtur ved Amager Strand er dette blot få minutter væk. Lejlighedens centrale placering gør det let, at komme rundt i byen med både metro og bus­for­bin­del­ser.

Du træder ind i lejlighedens entré hvor der på begge sider er adgang til lejlighedens to hyggelige værelser - det ene er lejlighedens gamle køkken og fungerer fint som lille børneværelse, gæsteværelse eller kontor. Det andet er større og har stort indbygget skabsvæg med skydedøre.

Videre ind i lejligheden har du på venstre hånd et renoveret badeværelse opført i lækre materiale og med en stor separat bruseniche! På den anden side af badeværelset, har du et stort og yderst anvendeligt pulterrum med god plads til opbevaring. Man kan også benytte dette rum som walk in closet hvis dette er ønsket.

Lejligheden byder endvidere på en stor stue, med et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Herinde er også lejlighedens nyere køkken placeret og suppleret med en stor flot køkken-ø er der mere end rigeligt plads til at stå for madlavning til dagligt eller til mid­dags­sel­ska­ber for vennerne. Stuens størrelse gør, at man har rigtig mange in­dret­nings­mu­lig­he­der og til trods for køkkenet er der stadig rigelig plads til både spisebord samt sofaafdeling.

Fra stuen har du adgang til en stor aflukket og sydvendt altan (der kan åbnes op) og her kan solen nydes det meste af dagen og lange sommerdage- og aftener kan nydes i ro og mag.

I ejendommen er der par­ke­rings­kæl­der, her kan du leje en par­ke­rings­plads. Tilhørende til ejendommen er der også gårdmiljø som særligt i sommerhalvåret giver gode muligheder for at være udendørs. Yderligere har du kælderrum tilhørende til lejligheden.

En super flot gen­nem­renove­ret lejlighed, der skal opleves!

Kontakt os i dag for en fremvisning.




Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
23005712
Boligareal
76 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1968
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.116 kr.
Pris/m²
44.671 kr.
Pris
3.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
170.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.116 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.527 kr.
Læs mere om boliglån

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

Lars Sigaard Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01