Ejerlejlighed fra EDC

Evanstonevej/Strandvejen 38, 3. TV

2900 Hellerup

7.995.000 kr.

5/5 rum, 123 m²

Ind­flyt­nings­klar herskabelig 5V ved Øresund - med altan og 2 badeværelser

Adressen er den eksklusive Strandvejen, Hellerup - men lejligheden er beliggende ugenert og tilbagetrukket på den lille stille Evanstonevej, der leder direkte ned til Øresund. Man bosætter sig derfor tæt på alt, endda med udsigt til Øresund og på grænsen mellem Østerbro og Hellerup i det fashionable Tuborg område.

Beliggenheden er perfekt for familier med børn, da der lige udenfor døren ligger skole, boldbaner, legepladser og med Ex­pe­ri­men­ta­ri­um og Moviehouse få minutter væk er un­der­hold­nin­gen altid sikret på en regnvejrsdag. Indkøb og cafébesøg i Waterfront ligger få hundrede meter væk og afslappende dage på stranden for enden af vejen kan nemt klares til fods. Det tager under 20 minutter på cykel til Kgs. Nytorv, men motionen kan også klares i Puregym træ­nings­cen­tret blot 1 minut fra din nye hoveddør. Har du brug for din bil er der altid par­ke­rings­plad­ser lige foran døren.

Lejligheden består af 123 fantastisk veludnyttede kvadratmeter i herskabelig stil - hvilket kommer til udtryk i stuernes imponerende loftshøjde med det smukkeste stuk, de høje paneler og elegante fyldningsdøre, der giver rummet masser af karakter. Der er en god sammenhæng mellem stuen og køkken-alrummet, og madentusiaster vil føle sig godt tilpas i det moderne åbne køkken med de glatte, hvide fronter og køkken-øen med barstole hvor gæsterne kan nyde en drink, mens værterne forbereder maden og ilden knitrer i den smukke Rais brændeovn.

Herudover består lejligheden af to gode soveværelser med mulighed for at indrette et tredje (se alternativ plantegning). De to værelser kan oplagt indrettes til børn eller gæster og et kontor, men det største af de to værelser er uden tvivl tiltænkt forældrene. Her er smukke vægpaneler, der passer til sengen og en hel væg med indbygget skabsplads, så der er masser af op­be­va­rings­mu­lig­he­der til garderoben. Derudover har for­æl­dre­væ­rel­set også udgang til den skønne altan med sol hele dagen og udsigt til sejlskibene.
Man kan desuden nyde godt af hele to badeværelser, begge med separat bruseniche - et sjældent syn i københavnske lejligheder.
Som en ekstra bonus har den nuværende ejer indrettet et gæsteværelse/hjemmekontor med nyere køkken i den meget højloftede lyse kælder. Herudover har lejligheden også brugsret til et kæmpe loftrum på ca. 50 kvm.

Alt i alt en bolig man skal opleve - og hvor man med det samme har den rigtige ma­ve­for­nem­mel­se, og føler sig velkommen.

· Eksklusiv, herskabelig lejlighed i Tuborg området, Hellerup
· Tæt på alt
· Udsigt til Øresund
· Smuk stuk og høje paneler
· 2 badeværelser
· Rais Brændeovn
· Højt til loftet
· Solrig, sydvendt altan med markise
· Mulighed for ekstra værelse i lejligheden (se alternativ plantegning)
· Ekstra gæsteværelse/kontor med køkken i kælder
· Ekstra 50m2 opbevaring
· Walk in skab

Fakta om Gentofte (75.033 indbyggere)

Kommuneskat
24,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.639 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.189 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.905 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008795
Boligareal
123 m²
Rum/værelser
5/5
Byggeår
1899
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
7.062 kr.
Pris/m²
65.000 kr.
Pris
7.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
117 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
400.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
44.882 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
36.345 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Michael Højfeldt Thuesen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & valuar, MDE

mht@edc.dk27 28 40 5958 58 79 10EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88