Ejerlejlighed fra EDC

Promenadebyen 12, 6. th

5000 Odense C

3.695.000 kr.

4/3 rum, 107 m²
Ny Pris
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 10:00 - 17:00

Bo på havnen i Odense - En unik mulighed i Promenadebyen

Bo på havnen i Odense - En unik mulighed i Promenadebyen
Drømmer du om at bo i hjertet af Odense med udsigt til havnen og tæt på byens pulserende liv? Så er denne ejerlejlighed i Promenadebyen lige noget for dig. Promenadebyen er kendt for sin moderne arkitektur, maritime atmosfære og eksklusive beliggenhed. At bo her betyder, at du kan nyde havnens rolige vand, hyggelige cafeer og restauranter, samt de mange kulturelle events, der løbende finder sted. Livet på havnen kombinerer det bedste af byliv og naturskønne omgivelser, hvilket gør det til et eftertragtet sted for både unge professionelle og familier. "Sejlet", der er navnet for denne prægtige ejendom på hav­ne­pro­me­na­den er naturligvis forsynet med dørtelefon og elevator, således at alle - fra unge til seniorer kan føle sig trygge og nemt kan komme op til lejligheden. Ønsker du p-plads, kan vi tilbyde mulighed for dette mod betaling i p-kælderen under ejendommen.
En moderne og indbydende lejlighed
Denne ejerlejlighed på 6. sal i Sejlet, en del af Promenadebyen, byder på 107 kvm velholdt og indbydende bolig. Lejligheden er gennemført med sans for detaljer og kvalitet, hvilket mærkes allerede fra entreen, hvor der er god plads til at komme af med overtøjet. Fra entreen er der adgang til et yderst funktionelt badeværelse, der inkluderer vaskesøjle, bruseniche og gulvvarme. Mod østsiden finder du tre værelser, herunder et stort soveværelse med faste skabe og udgang til en skøn østvendt altan. De to øvrige værelser er hver især ca. 10 kvm og har også faste skabe, ideelle som børneværelser eller hjemmekontor. Boligens hjerte er det rummelige køkken/alrum/stuemiljø, hvor køkkenet er enkelt og stilrent. Fra stuen er der udgang til en vestvendt altan, perfekt til at nyde eftermiddags- og aftensolen. Denne store altan er delvist inddækket, der skærmer mod vind og vejr og dermed øger antallet af dage, hvor den kan anvendes. I alle opholdsrummene er der smukke parketgulve, der tilføjer varme og elegance til hjemmet.
I kælderen er der - ud over mulighed for at leje en p-plads - masser af plads til opbevaring i lejlighedens store og tørre depotrum.
Beliggende på havnen og alligevel tæt på Odense centrum og alle faciliteter
Når man bor i Sejlet, er der kun 300 meter hen til Odense Havnebad, hvor der er gratis adgang og åbent næsten hele året. På Byens Ø finder du padel-bane, minegolf, beachvolley og kajajklubber, blot for at nævne nogle af de idrætsgrene, du kan dyrke på havnen. Melder sulten sig er der mange restauranter, ikke mindst, hvis du besøger Storms Pakhus, der byder på stort udbud af forskellige restauranter. Med denne lejlighed får du ikke kun en fantastisk beliggenhed ved havnen, men også nærhed til Odense centrum. Byens mange faciliteter ligger inden for kort afstand, hvad enten du ønsker at shoppe i de mange butikker, besøge kulturelle institutioner som H.C. Andersens Hus eller blot nyde en tur i en af de mange parker. Offentlig transport er let tilgængelig, og der er gode cykelstier, der hurtigt fører dig rundt i byen. Odense byder også på et rigt udvalg af skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, hvilket gør denne beliggenhed ideel for både singler, par, familier og seniorer.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
50203927
Boligareal
107 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2012
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
3.488 kr.
Pris/m²
34.533 kr.
Pris
3.695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
50 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
185.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.797 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.609 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Nancke

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

mna@edc.dk40 56 43 34EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Vestre Stationsvej 25, 5000 Odense C

502@edc.dk66 12 61 27