Fritidshus fra EDC

Sandstensvej 2, Yderby Lyng

4583 Sjællands Odde

3.495.000 kr.

4/3 rum, 93 m²

Flot og velholdt fritidshus - skønt beliggende på dejlig naturgrund i anden række med smuk udsigt til Kattegat og områdets helt unikke strandlandskab.

Flot arkitektur
Blåfugl, lyngblomst, vild natur
Havbrus, badetur

Frokost, middagslur
Fiskefrisk i fri dressur
Tiden går sin gang - uden ur!

Et sommerhus er så meget mere end vægge, tag og en grundplan. Det gælder ikke mindst på Sjællands Odde, hvor områdets helt unikke lys og årstidernes skiften i det særegne landskab skaber særlige stem­nings­ind­tryk af ro og frihedsfølelse i afslappet pagt med naturens rytme.

Odden er helt enkelt noget særligt, hvis værdi man først rigtig forstår, når man er der og oplever. Sådan er det også med Sandstensvej 2 - hvor der på en skøn og ugenert naturgrund med udsigt til Kattegat og kun to minutters gang fra stranden og de fredede engarealer ligger et hyggeligt sommerhus, der smukt kombinerer klassisk som­mer­hus­stem­ning med moderne bekvemmelighed.

Det oprindelige sommerhus fra 1978 er nænsomt moderniseret, udbygget og istandsat, så huset har bevaret sin oprindelige stemning af sommerhushygge, men samtidig har en række moderne og komfortmæssige kvaliteter. Udover 3 gode værelser og en lys og hyggelig stue byder huset også på en praktisk komfort, som man ikke finder i ethvert sommerhus. Her er et hyggeligt køkken med moderne komfort i form af integreret kølefryseskab og opvaskemaskine, samt ikke mindst et moderne badeværelse med muret bruseniche og vaskesøjle, bordplade med integreret vask i graphalit fra Kuma, samt opvarmet gulv og en berøringsfri vandhane.

Et ekstra plus ved huset er også utvivlsomt den rummelige, velisolerede garage med rulleport - stor nok til at rumme bil eller båd, velegnet til hobbyrum - alternativt med potentiale til nemt og billigt at udvide boligrummet, hvis man fx ønsker et værelse mere eller større master-bedroom.

Udenfor giver husets mange terrasser rige muligheder for at nyde husets gode beliggenhed og den dejlige naturgrund. Fra tagterrassen i husets nordøstlige ende er der en unik udsigt til Kattegat og ud mod Gniben mod nordvest. På den store sydvendte terrasse er der sol det meste af dagen, og den overdækkede del af terrassen med pejs giver mulighed for at sidde ude fra forår til efterår.

Det bedste er dog som så ofte så nemt at sætte pris på, men så svært at gøre op i ord og penge: På Sandstensvej 2 blomstrer engen med hundesalat, hønsetarm, slangehoved, oksetunge og djævelsbid - underfundige og spøjse navne fra en tid hvor menneskers natursyn endnu ikke havde blik for værdien af markedsføring, fordi naturværdier og idyl er noget man oplever ved at være i det!

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45700966
Boligareal
93 m²
Vægtet areal
100 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.624 m²
Antal etager
1
Byggeår
1978
Ombygget
2013
Ejerudgifter pr. md.
2.996 kr.
Pris/m²
34.950 kr.
Pris
3.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-7,00 %
Liggetid
193 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
175.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.242 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.922 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Alt får mere værdi, når man gør sig umage. Derfor gør vi vores bedste for at hjælpe dig godt videre, når du skal handle bolig.

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57