Fritidshus fra EDC

Mirabellevej 9

7130 Juelsminde

3.395.000 kr.

4/3 rum, 87 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 10:00 - 17:00

Istandsat og gennemført sommerhus i roligt område

Vi har nu fornøjelsen af at byde dig velkommen til dette helt unikke sommerhus på Mirabellevej 9 - et absolut kva­li­tets­som­mer­hus, som står i fuldstændig ind­flyt­nings­klar stand. Sommerhuset er blevet gennemgribende renoveret fra 2020 til 2024, hvor det har fået nyt tag, moderne køkken, nye gulve og badeværelser. Her får du altså et topmoderne hus, hvor der er tænkt på alt - både inde og ude. Som en ekstra komfort har huset gulvvarme i bryggers, køkken og begge badeværelser.

Forestil dig at holde ferie i Juelsminde, omgivet af den rolige østkyst, smuk natur og den hyggelige stemning, der præger området. Det er netop denne idylliske ramme, du kan blive en del af - kun et stenkast fra havet. Dette fantastiske sommerhus, som nu kan blive dit fristed, rummer alle de faciliteter, du drømmer om.

Når du træder ind i huset, bydes du velkommen af et praktisk bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og god plads til overtøj og sko. Herfra fortsætter du ind i husets hjerterum: et rummeligt og lyst køkken/alrum med vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Alrummet har desuden både udgang til en vest- og sydvendt terrasse. Sommerhuset forkæler dig med tre overdækkede terrasser, der forlænger dine sommeraftener og skaber læ for dug og kølige vinde.

I forlængelse af alrummet finder du den hyggelige og rummelige stue, som er ideel til afslapning og hygge. Fra stuen er der adgang til to fine værelser med indbyggede skabe - og fra det ene værelse kan du gå direkte ud i den lukkede have. Haven er perfekt til både børneleg og afslapning, og der er desuden par­ke­rings­plads på grunden samt trukket strøm til en eventuel ladestation. I haven finder du også et isoleret redskabsskur.

Som et ekstra luksuriøst touch har sommerhuset en separat for­æl­dre­af­de­ling med et stort og lyst soveværelse samt tilhørende badeværelse. Hele huset er renoveret med stor sans for kvalitet og detaljer, og i 2022 blev der anlagt en imponerende 60 m² træterrasse, som indbyder til udendørs ophold hele sommeren.

Beliggenheden er perfekt for dig, der ønsker fred og ro, men samtidig gerne vil have hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde. Du er kun en kilometer fra den hyggelige maritime havn i Juelsminde, hvor du kan nyde det stemningsfulde havnemiljø. Mirabellevej 9 ligger desuden i An­dels­for­e­nin­gen Storstranden - et fantastisk område med privat badebro, grønne fællesområder og et rigt socialt fællesskab. Foreningen arrangerer forskellige aktiviteter som Store Badedag, sommerhygge og golf­tur­ne­rin­ger, og der er investeret i pumpehuse for at sikre beboerne bedst muligt.

Dette er kort sagt et exceptionelt sommerhus, der ikke mangler noget - det perfekte fristed til dig, der ønsker at flytte direkte ind og nyde livet ved Juelsmindes smukke kyst.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejen­doms­cen­tret et ud­lej­nings­bud­get, som er udarbejdet af det lokale fe­ri­e­hus­ud­lej­nings­bu­reau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00.

Fakta om Hedensted (47.725 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.594 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.284 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.571 kr./md.
Antal folkeskoler
21
Gns. klassekvotient
19

Oplysninger

Sagsnr.
71203825
Boligareal
87 m²
Vægtet areal
92 m²
Rum/værelser
4/3
Byggeår
1960
Ombygget
1986
Ejerudgifter pr. md.
1.643 kr.
Pris/m²
36.902 kr.
Pris
3.395.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
4 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
170.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
19.596 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
15.533 kr.
Læs mere om boliglån

Dine drømme skal behandles med den største respekt

Jeg nyder at være åben og transparent overfor de mennesker jeg møder i min hverdag - jeg er her for at opfylde store drømme med den største respekt.

Markus Høj Jakobsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

hoj@edc.dk28 21 21 11EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

EDC Ejendoms Centret A/S, Juelsminde

Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

712@edc.dk75 69 38 22