Fritidshus fra EDC

Haveforeningen Ålund 19

7500 Holstebro

2.495.000 kr.

3/2 rum, 80 m²

Et drømmehjem med unik beliggenhed!

Dette smukke træhus fra 2004 er beliggende i en dejlig ugenert og lukket have med gamle frugttræer, gårdhavemiljø, hyggekroge, orangeri - direkte ned til Storåen og med det smukkeste vandvue fra de fleste rum. Grunden er for enden af en blind vej med gangbro over åen. Her midt i Holstebro, i gåafstand til indkøb, shopping og byliv, og med kun ti minutter til motorvejen, er det for det meste fuglesang og vandskvulp der fanger din opmærksomhed.
Hvis du drømmer om en bolig med en fantastisk vandudsigt, men er bekymret for risikoen for oversvømmelse, så er dette hus det perfekte valg for dig. Placering på 70 cm stolper har siden opførelsen sikret huset mod oversvømmelse - med denne effektive løsning kan du uden bekymring nyde livet ved vandet og den betagende udsigt.
Det sorte vinkelhus er på 79 m2 samt tilhørende anneks på 13 m2. Når du følger stien under æbletræet og ind i haven, bydes du velkommen af en sydvendt træterrasse med fuldstændig privatliv - Den hævede terrasse, hvor drivhuset er placeret, følger huset på 4 sider.
Dobbelt franske døre åbner til en rummelig indgang med direkte adgang til fuld som­mer­hus­stem­ning med islæt af fransk landstil i køkken/alrum og spisestue - overalt med udsigt til åen og adgang til træterrassen via franske døre. I forlængelse heraf finder du en dejlig stue med indbygget brændeovn - Også her giver franske dobbeltdøre adgang til træterrassen, hvor aftensolen kan nydes og hvor du finder det optimale sted til udesoveværelse. For enden af stuen ligger huset nordvendte soveværelse.
Badeværelset fremstår indbydende, rummeligt og lunt med gulvvarme - Der er dejligt lyst med vandskurede vægge, malet træloft og rustikke klinker.
Alle trægulve er massive brede planker, og med loft til kip giver det en god fornemmelse af plads til at leve.
Huset har flere forskellige in­dret­nings­mu­lig­he­der og med mindre tiltag kan det ændres efter behov.
Det æstetiske materialevalg, de små finesser og hele stemningen i og omkring huset lægger en god base for ro, afslapning og hygge.
Haven er anlagt i forskellige zoner - Nogle steder er ukrudt ikke velkommen, mens andre områder er på naturens præmisser.
Tag det første skridt mod dit drømmehjem, hvor du kan slappe af og nyde livet ved vandet - Kontakt os i dag for at få mere information om dette unikke sted.

Fakta om Holstebro (59.016 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.605 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.813 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.894 kr./md.
Antal folkeskoler
14
Gns. klassekvotient
20,1

Oplysninger

Sagsnr.
70504404
Boligareal
80 m²
Vægtet areal
85 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
2004
Ejerudgifter pr. md.
835 kr.
Pris/m²
29.353 kr.
Pris
2.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
95 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
2.495.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Patrick Hald Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

para@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00