Helårsgrund fra EDC

Gransangervej 1

4930 Maribo

450.000 kr.

Attraktive byggegrunde tæt på natur

Velkommen til en enestående mulighed for at erhverve en af de 22 attraktive byggegrunde i Lolland Kommune, beliggende i et område, hvor natur og komfort går hånd i hånd. Disse grunde, der strækker sig over 1.025 m² til 1.090 m², ligger tæt ved åbne marker, en golfbane og de naturskønne Maribo søer, som er certificeret som naturpark. Dette område tilbyder en perfekt balance mellem fredfyldt landliv og let adgang til rekreative aktiviteter og moderne be­kvem­me­lig­he­der.

Området er rigt på rekreative muligheder. Gol­fen­tu­si­a­ster kan nyde den nærliggende golfbane, mens de vand­sport­s­in­ter­es­se­re­de kan drage fordel af kajakklubben ved Maribo søer. Desuden er der en svømme- og sportshal i nærheden, hvilket giver rig mulighed for fysisk aktivitet og velvære. For børnefamilier er der kort afstand til den nærmeste folkeskole, som kan nås til fods, og der er gode bus­for­bin­del­ser til Maribo station samt nem adgang til motorvejen, hvilket gør pendling og daglig transport ubesværet.

Byggegrundene er fuldt byggemodnede med etablerede vejnet og centrale kabel- og rørføringer. Køber skal dog forvente ekstra udgifter i forbindelse med til­slut­nings­af­gif­ter til kloak, vand, el, fjernvarme og eventuelt fibernet, samt omkostninger til fremføring fra nærmeste krydsfelt og til­slut­nings­sted.
En særlig fordel ved udstykningen er, at ingen grunde har naboer på alle tre sider. Hver grund grænser op til et grønt friareal, en åben mark eller golfbanen, hvilket giver en følelse af rummelighed og privatliv. Området er designet med naturkilder og grønne områder, der indeholder både indvandrede urter og såede planter, hvilket fremmer et rigt og varieret naturliv lige uden for din dør.

For familier med børn er Lolland Kommune et ideelt sted at bosætte sig. Kommunen lægger stor vægt på børns trivsel med et bredt udvalg af dag­in­sti­tu­tio­ner, fra dagpleje til natur- og skovbørnehaver, som alle ligger i naturskønne omgivelser. Her får børnene mulighed for at udforske naturen dagligt, hvilket stimulerer deres sanser, kreativitet og motoriske færdigheder. Skolerne i kommunen tilbyder moderne faciliteter og er indrettet med fokus på børnenes trivsel og læring, hvilket skaber et trygt og inspirerende læringsmiljø.

Fakta om Lolland (39.632 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.891 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.779 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.191 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
49305284
Grundareal
1.035 m²
Ejerudgifter pr. md.
873 kr.
Liggetid
1007 dage
Prisudvikling
0,00 %
Pris
450.000 kr.Ekskl. til­slut­nings­af­gif­ter

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
3.088 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
2.347 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar MDE

klaus@edc.dk58 58 72 16EDC Poul Erik Bech, Maribo

EDC Poul Erik Bech, Maribo

Torvet 9, 4930 Maribo

493@edc.dk54 78 16 11