Landejendom fra EDC

Hobrovej 56, Vokslev

9240 Nibe

3.995.000 kr.

4/3 rum, 145 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 24. sep. 10:00 - 17:00

Flot lystejendom på 9,8 ha, tæt på Nibe

Velkommen til Hobrovej 56, Vokslev – en idyllisk bo­lig­land­brugs­e­jen­dom på knap 10 hektar. Ejendommen tilbyder en perfekt kombination af erhverv og privatliv, da den er godkendt af Fø­de­va­re­sty­rel­sen til erhvervsbrug/fødevare godkendt, men også fungerer ideelt som hobbyejendom. Her kan du udforske mulighederne for vinproduktion med den lille vinplantage, eller blot nyde ejendommens mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Der er rig plads til mindre dyrehold som fx heste, da jorden omkranser ejendommen.
Udbygningerne byder på mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, om det er til hobby, hestehold eller til den mindre håndværker, der er søger gode udbygninger med badeværelse og flere gode disponible rum, værksted og lade. Med egen å på grunden er der rig mulighed for at nyde fiskeri i private omgivelser og desuden er der jagtret på ejendommen.

Når du træder i boligen bydes du velkommen af en rummelig entré, som leder dig til boligens første badeværelse, der er både velholdt og i en passende størrelse. Fra entréen går du videre ind i et lyst og indbydende køkken-alrum, hvor der er rigelig plads til samvær omkring madlavning og hyggelige stunder med familien. Stuen emmer af hygge og indbyder til afslapning og har adgang ud til en skøn terrasse med de naturskønne udenomsarealer. Fra stuen finder du også trappen til 1. sal, hvor du kan skabe et ideelt arbejdsområde eller bruge rummet til andet formål.
På 1. salen bydes du velkommen til et åbent repos, som man sagtens kan indrette med kontor. Derudover finder du tre rummelige værelser, herunder et soveværelse og to børneværelser, hvor begge har hems – en sjov og praktisk tilføjelse, der giver ekstra plads. Et ekstra badeværelse gør denne etage yderst praktisk for den moderne familie, og boligen fremstår pæn og velholdt, overetagen blev renoveret i 1999, og hele underetagen blev renoveret i 2012.

Udenfor får du glæde af et hyggeligt shelter til lune sommeraftener, en frodig køkken- og frugthave med alt fra hindbær og brombær til kartofler, samt muligheden for mindre dyrehold, evt. høns i det gamle hønsehus eller et lysthus hvor du kan udfolde dine hånd­værks­mæs­si­ge interesser. Ejendommen er energieffektiv med både jordvarme og solceller på udbygningen, som holder var­meud­gif­ter­ne i bund.

Vokslev er en aktiv landsby med et godt fællesskab, og der er blot kort afstand til Nibe, hvor der er cykelsti til en sikker skolevej for børnene. Vokslev byder desuden på en integreret børnehave samt byens fælleslokale, "Vokseværket," som er et populært samlingssted for både små og store begivenheder. Det er muligt at leje lokalet eller hallen til kommende fester og arrangementer, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker at fejre livets store øjeblikke i lokalområdet. I Nibe finder du også et bredt udvalg af dag­lig­va­re­bu­tik­ker samt andre spe­ci­al­bu­tik­ker. Derudover er der kort afstand til Aalborg og det store shoppingområde City Syd, så du har nem adgang til alt, hvad du behøver.

Fakta om Aalborg (223.174 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.625 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.048 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.099 kr./md.
Antal folkeskoler
47
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
92302948
Boligareal
145 m²
Vægtet areal
146 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
9,68 ha
Byggeår
1950
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.677 kr.
Pris/m²
27.363 kr.
Pris
3.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
10 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
200.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.450 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.858 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Overlad ikke salget til hvem som helst.

Vi gør vores bedste og gør os umage hver dag, for det at handle bolig er for de fleste en stor beslutning, som man ikke tør overlade til hvem om helst.

Henrik Bach Pedersen

Indehaver & ejendomsmægler, valuar MDE

hbp@edc.dk61 55 89 03EDC Danebo, Svenstrup

EDC Danebo, Svenstrup

Hobrovej 752, 9230 Svenstrup J

923@edc.dk98 38 09 00