Landejendom fra EDC

Grønhedevej 48

9300 Sæby

4.998.000 kr.

8/5 rum, 251 m²

Arkitektonisk perle: Liebhaveri i naturskønne omgivelser med 5,9 ha velanlagt grund

Er I på udkig efter en ejendom udover det sædvanlige? Så kan vi nu præsentere denne arkitektoniske perle på Grønhedevej 48 - liebhaveri i absolut særklasse. Her får I en unik ejendom med 5,9 hektar imponerende anlagt grund med sø, skov og agerjord, der smukt omgiver det charmerende stuehus med hvidpudset facade og røde tegl, som åbenbarer sig i lysningen. Her er der intet overladt til til­fæl­dig­he­der­ne, og I vil opleve et hjem, der vil imponere fra start til slut.

Ved ankomsten leder en elegant grusbelagt allé jer diskret ind i ejendommens fredfyldte og private beliggenhed. Med sine 251 veludnyttede kvadratmeter fordelt over to etager, vil huset straks imponere. Her er det ikke kun de store, luftige rum, der indbyder - det er også den iøjnefaldende lysflod og varme velkomst, der venter jer. Stueplan rummer generøse opholdsrum, inklusiv et lækkert lyst køkken, der ligger i åben forbindelse med spisestuen. Spisestuen er indrettet med brændeovn, og I vil opleve at de markante vinduespartier lukker lyset ind på smukkeste vis mens terrassedørene leder ud til en vidunderlig sydvestvendt terrasse.

I vil desuden blive mødt af en betagende opholdsstue, hvor loftets høje kip, og de høje, store vinduer smukt indrammer og fremhæver udsynet til den betagende om­kring­lig­gen­de natur. Derudover rummer stueplan et stort værelse, et opbevaringsrum samt en ekstra stue, hvor en vindeltrappe fører op til et stort separat værelse med loft til kip. Et stilrent badeværelse, et veludstyret bryggers med vaskeplads og en indbydende entré fuldender etagen.

På førstesalen venter jer en stor, åben stue med loft til kip og vinduer, der inviterer lyset og landskabet indenfor - herfra er der udgang til en altan. I begge gavle finder I rummelige værelser, og i det ene er der direkte adgang til et stort badeværelse og walk-in closet.

Derudover byder ejendommen på en generøs dobbeltgarage udstyret med automatiske porte, integreret med selve huset og inkludere installation til ladning af elbiler. Blot et stenkast herfra finder I en imponerende 199 kvadratmeter stor, velisoleret bygning, der kan fungere som det ideelle værksted eller lagerplads, velegnet til både gør-det-selv-entusiaster og professionelle med behov for værksteds- og la­ger­fa­ci­li­te­ter.

Også naturen omkring ejendommen er i en klasse for sig selv, og stierne, der sirligt sniger sig igennem skoven og ned til søen, indbyder til møde med vildt som rådyr, harer og fasaner. Der er også tænkt på hesteelskere, idet grunden inkluderer en fold til hestehold. Den hyggelige havepavillon indbyder til sociale stunder og kan forlænge de koldere sommeraftener, samtidig med at I kan være i ét med naturen omkring jer.

Kun 10 min. kørsel adskiller jer fra Sæby, en lokalitet, der appellerer til jer, der ønsker at være nær byens be­kvem­me­lig­he­der og daglige nødvendigheder.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne unikke og sjældent udbudte ejendom.

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
93005657
Boligareal
251 m²
Vægtet areal
262 m²
Rum/værelser
8/5
Grundareal
5,98 ha
Byggeår
1987
Ombygget
2010
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.122 kr.
Pris/m²
19.076 kr.
Pris
4.998.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
114 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.360 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
23.591 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77