Landejendom fra EDC

Skølstrupvej 8

9300 Sæby

2.195.000 kr.

6/5 rum, 224 m²
Åbent hus med tilmelding 25. sep. 10:00 - 16:00

Pragtfuld landejendom i smuk natur - 5,5 hektar med fremragende jagt og særdeles gode udhuse

Drømmer I om at slå jer ned i smukke landlige omgivelser uden at skulle gå på kompromis med hverdagens be­kvem­me­lig­he­der? Så er Skølstrupvej 8 stedet for jer. Ejendommen er totalrenoveret i 1995 og præsenterer sig absolut smukt i landskabet, hvor det sammenhængende T-hus klædt i hvidt med dan­ne­brogs­vin­du­er og rødt tegltag byder velkommen – her finder I al den plads, I kunne drømme om.

Med en energivenlig profil, klassificeret som energimærke C, er ejendommen udstyret med et 9kw solcelleanlæg og en effektiv luft-til-vand varmepumpe, som sikrer be­mær­kel­ses­vær­digt lave energiudgifter.

Beliggenheden er yderst attraktiv også for pendlere, en kort 5-minutters køretur fra Sæby, en by rig på skoler, børnehaver, ind­købs­mu­lig­he­der, spe­ci­al­bu­tik­ker, et levende havnemiljø og et væld af fri­tidsak­ti­vi­te­ter for alle aldre. Og med kun 35 minutter til Ålborg og 15 minutter til Frederikshavn, er der nem adgang til de større byer.

Uanset om jeres hjerte banker for hobbyprojekter eller I ønsker at skabe et produktivt hjemmekontor, byder denne ejendom på en verden fuld af potentialer. Ejendommen er omgivet af 5,5 hektar naturskøn jord, hvor dyrelivet stor trives, og jægere kan finde fremragende betingelser. Hestekyndige vil også finde ideelle forhold til at holde hest. Desuden vil I blive begejstrede for den 102 m2 store stald, der omhyggeligt er omdannet til et alsidigt rum, perfekt til formål såsom gårdbutik, gildesal eller noget helt tredje. Derudover er der en stor, isoleret garage/ værksted på 94 m2, udstyret med robuste stålspær og flere elektriske porte, der tilføjer praktisk værdi til ejendommen.

Denne ejendom byder på hele 224 imponerende bolig kvadratmeter, hvilket appellerer til et bredt udsnit af potentielle købere. Dens fremragende rumopdeling og det rigelige antal værelser udgør en betydelig fordel for den pladskrævende familie.

Fra det øjeblik I træder ind i den indbydende hall vil I bemærke en lys og tiltalende atmosfære, hvor en elegant trappe leder jer til første sal. Stueetagen byder på en rummelig og lys stue med brændeovn, et veludstyret køkken med spiseplads, et badeværelse, et stort soveværelse, samt et yderst praktisk bryggers udstyret med vaskesøjle og masser af skabsplads til opbevaring. Hele stueetagen har gulvvarme og et moderne genveksanlæg, som sikrer et optimalt indeklima.

Første salen er tilegnet de private stunder, hvor store Velux vinduer giver et pragtfuldt naturligt lys. Her er indrettet 4 gode værelser, en nydelig repos, et indbydende lyst badeværelse samt et stort mul­ti­funk­tio­nelt rum, klar til at blive tilpasset efter jeres egne ønsker og behov.

Ejendommen er beliggende forenden af en stille blind vej, hvilket sikrer et fredeligt privatliv omgivet af naturens skønhed. Haven, som vender mod sydvest, kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se, idet den primært består af grønne græsarealer. Helt ideelt til jer, der ynder at slappe af og nyde den betagende udsigt til den om­kring­lig­gen­de natur fra terrassen.

Oplev de utallige muligheder personligt på Skølstrupvej 8. Tøv ikke – arranger en fremvisning for at udforske stedets potentiale med egne øjne.

Fakta om Frederikshavn (58.376 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.024 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.931 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.007 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
93006591
Boligareal
224 m²
Vægtet areal
264 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
5,57 ha
Byggeår
1931
Ombygget
1995
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.764 kr.
Pris/m²
8.314 kr.
Pris
2.195.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
31 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
2.195.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Lars Jensen

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

larsj@edc.dk51 52 19 24EDC Lars Jensen

EDC Lars Jensen

Søndergade 9A, 9300 Sæby

930@edc.dk96 89 04 77