Villa fra EDC

Kongehaven 27, Smørumnedre

2765 Smørum

8.495.000 kr.

6/5 rum, 167 m²
Ny Pris
40 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 12:00 - 17:00

Liebhaveri til den kræsne familie

På Kongehaven 27, et stille og lukket kvarter i Smørum, ligger denne ar­ki­tekt­teg­ne­de villa fra 2006, som i 2021 har gennemgået en omfattende opgradering, for at sikre et moderne og funktionelt hjem. Her får I hele 209 etagemeter at boltre jer på. (Faktisk omkring 230 m2, hvis vi tillægger hemse) Denne bolig skiller sig ud med sine forskudte og åbne planløsninger, der skaber en dynamisk og spændende rumoplevelse. Hvert niveau flyder naturligt sammen, hvilket giver en følelse af sammenhæng og luftighed, samtidig med at de forskellige rum stadig bevarer deres unikke karakter.

Lad os præsentere boligen nærmere. Fra entreen træder I videre ind i køkken/alrum, der imponerer med sin generøse loftshøjde og store vinduespartier, der fylder rummet med naturligt lys og skaber en indbydende atmosfære. Dette åbne og luftige miljø indbyder til både madlavning og samvær, hvor lys og rum går op i en højere enhed og gør det til hjemmets naturlige samlingspunkt. Et niveau op finder I stuen, som tilbyder et rummeligt og fleksibelt layout, perfekt til afslappende stunder. Udsigten herfra til reposen med hjem­me­ar­bejds­plads, hvor sollyset strømmer ind gennem de mange Veluxvinduer (ful­dau­to­ma­ti­ske & klimastyrede) og fylder rummet med en varm og indbydende atmosfære. Her er det let at finde inspiration og koncentration, mens du arbejder med udsigten til det grønne landskab udenfor. Den direkte udgang til en altan giver mulighed for en hurtig pause i den friske luft, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over naturen og få fornyet energi til resten af dagen. Derudover får I fire velindrettede soveværelser (Hvoraf de 3 er med hems), samt to badeværelser og bryggers. Det ene værelse, som har egen indgang, kan bruges til liberalt erhverv, om I har behov for det.Her ligger også det ene badeværelse, så I ikke behøver kunder ind i den private del. Husets høje, tørre kælder åbner op for spændende muligheder. Her kan I skabe et ekstra værelse, et hjemmekontor, en teenager-afdeling eller måske en hobbyrum/hjemmebiograf. Mulighederne er mange, og her får familien frihed til at tilpasse hjemmet præcis efter deres behov og drømme.

Udemiljøet fortjener et afsnit for sig selv. Det byder på ikke mindre end tre store ter­ras­se­mil­jø­er, hvor syd- og vestvendte pladser skaber perfekte rammer for solrige stunder og udendørs samvær hele dagen. Her kan I nyde en middag under stjernerne, slappe af med en god bog eller bare lade solen varme ansigtet. Børnene kan tumle og lege frit på græsset, hvilket gør haven til et kærkomment fristed for hele familien.

Til ejendommen hører dobbelt carport med integreret udhus. Over carporten finder I et praktisk loftrum, ideelt til opbevaring af sæsonudstyr og andre ejendele, der ikke bruges til daglig.

Det nye boligområde ”Kongekvarteret” i Smørum, giver jer mulighed for at bo i nærheden af Kong Svends Høj (En af Danmarks største og mest velbevarede gravhøje) og nyde den naturskønne og historiske atmosfære i området. De om­kring­lig­gen­de grønne, kuperede områder inviterer til aktivt udeliv, hvor I kan nyde naturen på cykel, tage en forfriskende løbetur eller bare gå en afslappende tur. Her er trygge, børnevenlige omgivelser. Samtidig kan I drage fordel af Smørum's faciliteter og infrastruktur, herunder skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, gode ind­købs­mu­lig­he­der i Smørum centret og via stier når I S-toget fra Kildedal Station.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i denne arkitektonisk spændende ejendom, hvor I kan opleve alle de unikke detaljer og muligheder, den har at byde på. Kontakt os for en personlig fremvisning på 44971098, eller tilmeld jer et af vores åbne huse, hvis I skal realisere jeres boligdrømme i et af Smørums absolut flotteste boliger!

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,8

Oplysninger

Sagsnr.
29703721
Boligareal
167 m²
Kælder
42 m²
Vægtet areal
190 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
746 m²
Antal etager
1
Byggeår
2006
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.945 kr.
Pris/m²
44.711 kr.
Pris
8.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-3,00 %
Liggetid
24 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
425.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.672 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.973 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98