Villa fra EDC

Kastanievej 2

2791 Dragør

7.750.000 kr.

6/5 rum, 205 m²

Gennemført Lind og Risør etplansvilla fra 2016 med 205 m² Boligareal + Dobbelt Garage

Velkommen til Kastanievej 2 - et smukt og velindrettet hjem opført af Lind og Risør i 2016, med øje for både moderne design og fremtidssikret byggeri. Boligen lever op til de strenge krav fra BR18, hvilket betyder ekstra isolering og ener­gi­ef­fek­ti­vi­tet. Her er alt, hvad du drømmer om, samlet i én kvalitetsvilla, klar til at blive din næste base.

Indretning og Planløsning
Med en gennemtænkt planløsning, der udnytter kvadratmeterne optimalt, får du her en bolig med mange muligheder. Huset har ingen spildte gangarealer og byder på to lyse stuer, hvoraf den ene let kan omdannes til et femte værelse, hvis behovet opstår. Det store køkken-alrum med lyddæmpede lofter og loft til kip skaber en rummelig og åben atmosfære, perfekt til samvær og hverdagsliv. En separat for­æl­dre­af­de­ling giver ekstra luksus med eget badeværelse, der inkluderer badekar, stor bruseniche og walk-in closet.

Eksklusive Materialer og Komfort
Alle vådrum er udstyret med stilfulde HTH-elementer, og hele huset har behagelig gulvvarme. Vinduerne er Rationel 3-lags træ/alu, der sikrer både lavt varmetab og høj komfort. Gulvene består af smukke fliser og natur egetræ fra Junckers, der kombinerer elegance med holdbarhed.

Ener­gi­ef­fek­ti­vi­tet og Teknologi
Husets primære op­varm­nings­kil­de er en Nilan Compact Air 9 luft-til-vand varmepumpe, hvilket resulterer i en årlig 50% besparelse på varme og el, sammenlignet med lignende boliger. Der er endda tilskud til el-regningen! Hertil kommer installationen af fibernet og et LK-IHC Net Basic system, som kan opgraderes til fjernstyring. Huset er udstyret med RJ-45 internetstik i alle rum, hvilket sikrer en optimal net­værks­for­bin­del­se. Desuden er der ladestation til elbil, hvor installationen allerede er betalt, og der kan laves en aftale om at købe standeren. Denne er klar til at yde op til 22 kWh, når vejen tillader det.

Ekstra Detaljer og Udearealer
Med en stor dobbelt garage, der har elektriske porte og direkte adgang til bryggerset, er logistikken i hverdagen gjort nemmere. Haven er velanlagt og nem at vedligeholde, med fire dedikerede ter­ras­se­om­rå­der, perfekt til afslapning og sociale sammenkomster. Der er plads til gyngestativ og legehus, hvilket gør haven ideel for børnefamilier. Et rummeligt skur tilbyder god opbevaring til havemøbler og redskaber, og der er installeret ekstra vandhane i haven ved plankeværket.

Praktiske Forbedringer
Boligen har gennemgået betydelige investeringer for at sikre høj kvalitet og funktionalitet. Dette inkluderer ekstra fundering til ca. 66.000 DKK og avanceret drænløsning med GRAF-kassetter, der sikrer effektiv vandhåndtering. Der er også brugt tid og penge på en gennemtænkt elplan med mange ekstra stikkontakter strategisk placeret for maksimal komfort.

Gør denne perle til din næste bolig og oplev fordelene ved et moderne og ener­gi­ef­fek­tivt hjem, der er klar til at byde dig og din familie velkommen.

Fakta om Dragør (14.569 indbyggere)

Kommuneskat
24,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.911 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.219 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.778 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
29303429
Boligareal
205 m²
Vægtet areal
228 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
957 m²
Antal etager
1
Byggeår
2016
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
5.728 kr.
Pris/m²
33.991 kr.
Pris
7.750.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
30 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
390.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
43.622 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
35.101 kr.
Læs mere om boliglån

Lokal ejendomsmægler med 14 års erfaring.

Jeg er dedikeret til at sikre, at mine klienters interesser prioriteres, og at de opnår de bedst mulige resultater i deres ejen­dom­stransak­tio­ner. Selv har jeg boet i i Sundby, Kastrup og nu Dragør, hvorfor mit lokalkendskab til Amager er stort.

Nicklas Alm

Indehaver/Ejendomsmægler, MDE

nicklas@edc.dk29 11 10 01EDC Living

EDC Living

Vestgrønningen 2, 2791 Dragør

293@edc.dk32 53 11 00