Villa fra EDC

Brovænget 22

2830 Virum

10.995.000 kr.

5/5 rum, 161 m²

Liebhaveri i Kol­lemo­se­kvar­te­ret! med sti direkte til mosen

Velkommen til denne enestående ejendom i Kol­lemo­se­kvar­te­ret!
Denne bolig byder på 4 rummelige soveværelser, et stort køkkenalrum og stue, 2 stilfulde badeværelser samt et praktisk bryggers. En imponerende træterrasse og en solrig, flot renoveret have i ét af de mest attraktive beliggenheder i Virum.

Arkitektonisk Design og Kva­li­tets­hånd­værk
Boligen har gennemgået en omfattende tilbygning og ombygning, designet af en anerkendt arkitekt. Med et 2 meter dybt fundament under tilbygningen, opfyldning af krybekælderen med Leca-sten og isolering samt nyt betondække med gulvvarme i hele huset, er her tænkt på både komfort og holdbarhed.

Ved­li­ge­hol­del­ses­frie Løsninger
Huset er konstrueret uden træværk, hvilket sikrer minimal ved­li­ge­hol­del­se. Ydermurene er banket ned og pudset op igen med to lag, hvor det sidste lag er indfarvet, så der aldrig skal males. Indervæggene er flyttet for optimal rumfordeling, og eksisterende vægge er banket ned og genopbygget med snorlige finish.

Moderne Ener­gi­løs­nin­ger
Boligen opvarmes med jordvarme fra en Vølund varmepumpe, suppleret af en ekstra vandvarmer på 100 liter på loftet. Alt el og VVS er nyt, hvilket betyder, at der ingen gamle installationer findes i huset. Dette sikrer en effektiv og problemfri dagligdag.

Eksklusive Materialer og Detaljer
Gulvene er af hvid­pig­men­te­ret egetræs-parket med et 4 mm slidlag, der giver mulighed for fremtidig opfriskning. Der er ingen dørtrin, hvilket gør rengøringen nemmere. Køkkenet er udstyret med IKEA skabe og elegante Reform fronter, samt ved­li­ge­hol­del­ses­ven­li­ge bordplader både i køkken og badeværelser.

Gennemtænkte Badeværelser
Badeværelserne byder på røget eg fronter fra Reform og Vola armaturer ved håndvaske og badekar. Grohe armaturer er valgt til brusekabinerne for deres pålidelighed. Flisearbejdet og malerarbejdet er blevet rost for sin flotte finish af flere håndværkere og byg­ge­sag­kyn­di­ge.

Ener­gibe­spa­ren­de Tag og Loft
Det nye tag er beklædt med mat-glaserede teglsten, og huset har dobbelte gipslofter med 400 mm isolering, hvilket sikrer en optimal ener­gibe­spa­rel­se. Nye vinduer i hele huset bidrager yderligere til den ener­gi­ef­fek­ti­ve bolig.

Udearealer med Stil
Den store træterrasse er lavet i hårdttræ med skjulte skruer, der sikrer et smukt og rent look. Den solrige have er flot renoveret og inviterer til hyggelige stunder udendørs.

Yderligere Op­be­va­rings­plads
Rummeligt loftrum med ståhøjde, 22 mm spånplade gulv og krydsfiner vægge og loft, er der rig mulighed for opbevaring.
Denne bolig er perfekt til dem, der søger en ved­li­ge­hol­del­ses­fri, moderne og komfortabel bolig med masser af stil og luksus. Kom og oplev denne perle, hvor hver detalje er tænkt igennem for at skabe det perfekte hjem.

Fakta om Lyngby-Taarbæk (58.538 indbyggere)

Kommuneskat
24,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.708 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.548 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.104 kr./md.
Antal folkeskoler
9
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
28302460
Boligareal
161 m²
Vægtet areal
161 m²
Rum/værelser
5/5
Grundareal
863 m²
Antal etager
1
Byggeår
1936
Ombygget
2016
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
5.830 kr.
Pris/m²
68.292 kr.
Pris
10.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-4,00 %
Liggetid
75 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
550.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
61.827 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
49.955 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Nikolaj Ørholt Liljengren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, & køberrådgiver m/ Tryghedsmærke.

nilil@edc.dk31 50 51 94EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Grønnevej 79, 2830 Virum

283@edc.dk45 95 00 50