Villa fra EDC

Præstelyngen 3, Stenmagle

4296 Nyrup

3.995.000 kr.

10/7 rum, 355 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 29. sep. 16:00 - 17:00

LIEBHAVERI MED PLADS TIL FLERE GENEATIONER

Ønsker du at flytte sammen med familie/venner, eller drømmer du om at få erhverv hjemme, så tøv ikke med at se denne fantastiske liebha­ve­re­jen­dom.
Kun 1 times kørsel fra København ligger denne ejendom i skønne omgivelser ud til de åbne marker. Alle længer fremstår i yderst god stand og hver boligdel har egen have. Derudover er grunden indrettet med sø, orangeri med plads til bord og stole, vinmark hvor sælger pt. har vinhøst til eget brug, bålsted, flere terrasser, hyggelige mødesteder, legezoner til børnene med hule i træerne, forhindrings- og svævebane og m.m. Ejendommen er beliggende for sig selv, med en smuk rand­be­plant­ning, der giver et fantastisk privatliv, hvor marker og ju­le­træs­plan­ta­ge er nærmeste naboer.

I denne dejlige ejendom bosætter du dig i noget af Vestsjællands smukkeste natur, her kan du nyde Naturpark Åmosen og Nordskoven med unikke na­tu­ro­p­le­vel­ser. Derudover er der ved at blive etableret et stort fredskovsareal, hvor du kan tage på spændende ture med hundene eller din familie.
Du bor ligeledes få km fra Nyrup der har gode pend­ler­mu­lig­he­der, cykelsti lige udenfor døren til både St. Merløse og Stenlille, samt busser mod Sorø. Stenlille er en aktiv by med gode han­dels­mu­lig­he­der, skole, SFO, foreningsliv og spændende fri­tidsak­ti­vi­te­ter, der rummer alt fra spejder, fodbold, motionscenter, gymnastik, tennis og mange arrangementer for hele familien igennem året. Arbejder du rundt omkring på Sjælland er der nem tilkørsel til både Sydmotorvejen, Hol­bæk­mo­tor­vej­en og kun 20 min. kørsel til Ringsted by.

Stor og fantastisk længe med 2 elporte ind til garagerne, stort multirum evt. til motionsrum, erhverv, værksted, en pladskrævende hobby eller dyrehold. Ønsker du at udnytte flere kvm. Er loftet på længen forberedt til dette, ønskes det i brug skal det dog godkendes af Sorø kommune.

Boligerne opvarmes med pillefyr der tilbyder et lavt varmeforbrug.

Bolig 1 er beliggende ud til et smukt haveanlæg og byder på en spændende planløsning: Du kommer ind i entréen fra gårdspladsen, for­æl­dre­af­de­ling med et stort soveværelse og badeværelse i naturgranit med bruseniche, toilet og vask. Stort, lyst og lækkert køkkenalrum med god bord- og skuffeplads, brændeovn og trappe til 1 sal. Bryggers med store skabe, vask samt udgang til gårdspladsen.
Fra alrummet er der franske døre til den tidligere opholdsstue der pt. er opdelt og indrettet med 2 gode børneværelser, fælles børne-/familiestue med brændeovn, udgang til hyggelig terrasse og haven.
1. sal: Loft til kip, synlige hanebånd og her bydes på stor repos og 2 soveværelser, det ene benyttes i dag til familiens opholdsstue med adgang til stor altan.

Bolig 2 fremstår rummelig og yderst velholdt: Indgang via gårdsplads til stor og møblerbar entré, hvor der ligeledes er adgang til grunden, stort og dejligt bryggers, køkken, stort badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Hyggelig stue med udgang til terrasse og haven, soveværelse, fordelingsgang, kontor/værelse, badeværelse med brus, toilet og vask, hyggeligt spisekøkken med hvide elementer og udgang til haven.

Fakta om Sorø (30.478 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.537 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.041 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.854 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
22,1

Oplysninger

Sagsnr.
44505490
Boligareal
355 m²
Vægtet areal
359 m²
Rum/værelser
10/7
Grundareal
13.010 m²
Antal etager
1
Byggeår
1892
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.102 kr.
Pris/m²
11.128 kr.
Pris
3.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
20 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
200.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.443 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.738 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Line Hansen

Ejendomsmægler MDE

lh.445@edc.dk61 54 80 05EDC Jyderup

EDC Jyderup

Sølystvej 5b, 4450 Jyderup

445@edc.dk59 27 66 66