Villa fra EDC

Vejløvej 59D, Vejlø

4700 Næstved

3.995.000 kr.

6/5 rum, 203 m²
Kort og godt...en perle

Liebhaveri i parklignende have i Vejlø - Lige syd for Næstved

Denne skønne ejendom er meget fredeligt beliggende sidst på en lukket vej og direkte ud til åbne marker i den lille hyggelige by Vejlø, der ligger kun ca. 5 minutters kørsel fra byskiltet i den sydlige del af Næstved.

Vejlø ligger meget naturskønt, med kort afstand til Gavnø og skovene langs Dybsø og Karrebæk Fjord.

Centrum af Næstved er cirka 7 km væk. Her finder du blandt andet mange spændende spe­ci­al­bu­tik­ker, Axeltorv fuld af liv og aktiviteter, blandt andet til jul hvor en stor skøjtebane, bliver et trækplaster. Flere gågader, cafemiljøer, biograf og kulturelle tilbud på Grønnegade kaserne. Næstved har gymnasium, handelsskole, storcenter, arena og masser af sportstilbud.
Lige udenfor byen, i Rønnebæk ligger kulturcenteret Rønnebæksholm med skiftende kunst­ud­stil­lin­ger og en smuk park.
En rask gåtur væk, eller en nem lille cykeltur bringer dig til Appenæs. Her kan du opleve stemningen ved Jacobshavn, hvor du måske stævner ud i en kajak og ser området fra vand siden.

Det er nemt at komme til Vejlø uanset om du kommer fra Næstved, Vordingborg eller nordfra. Blandt andet fordi den nye Ring Øst gør det nemt at komme rundt om byen.

Ejendommen er fredeligt beliggende som sidste bolig på en lille lukket vej. En parklignende have på næsten 1 tdl. danner de ydre rammer om den røde murstens villa, der er opført i 1976 med termvinduer og rødt tegltag, som er cirka 10 år gammelt. Senest har ejendommen i 2021 fået etableret varmepumpe.

Boligen som er fuldmuret, indeholder: God rummelig møblerbar entré/gang. Renoveret badeværelse med bruseniche. Flot renoveret gæstetoilet. Depotrum. Meget stort værelse, som har været 2 mindre. Rummet har trappe op til rigtig god hems/loftrum. Soveværelse med skabsvæg og udgang til meget stort terrasseområde. Kæmpe stue, som er opdelt i hyggelig op­holds­af­de­ling med muret pejs, og med åben forbindelse til ekstra stue med glaskarnap der giver dig et flot kig ud i haven. Fra denne del af stuen, er der udgang til terrassen. Op­holds­af­de­lin­gen er adskilt mod spisestuen af muret halvvæg. Næsten uanset hvor stort et spisebord du har, så vil der være god plads rundt om bordet. Med andre ord, spisestuen er enorm og den har store, flotte vinduespartier med sprosser mod 2 sider, og udgang til terrassen. Køkkenet, ligger i umiddelbar forlængelse af stuen. Fra denne, er der også et flot kig til haven. Rummeligt stort bryggers/dagligdags indgang med god skabsplads. Ekstra værelse/kontor.

Garage med port og carport. Jagtstue og udhuse, flere af udhusene fremgår ikke på BBR.

Haveanlæg er et kapitel for sig selv, og kan nydes året rundt med de mange forskellige træer, buske, planter, bede og buske og sågar et lille vandløb. Flere terrasser rundt om på grunden, blandt andet bagerst i haven, hvor udsigten ud over åbne marker mod skoven kan nydes. Den store terrasse i forbindelse med den store stue skal også fremhæves for sin elegance.

Hvis du søger en stor og rummelig bolig med en både smuk og fredelig placering i kort afstand fra Næstved, så kontakt Thomas hos EDC for en fremvisning. Sæt god tid af til at kunne nyde denne boligs rammer.

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
47112891
Boligareal
203 m²
Vægtet areal
221 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
5.083 m²
Antal etager
1
Byggeår
1976
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.610 kr.
Pris/m²
18.077 kr.
Pris
3.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-27,00 %
Liggetid
353 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
200.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.440 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
17.955 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Thomas Pedersen

Partner, afdelingsleder, Ejendomsmægler og valuar, MDE

thp@edc.dk61 54 60 7658 58 80 52EDC Poul Erik Bech Næstved

EDC Poul Erik Bech Næstved

Østergade 2, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00