Villa fra EDC

Katedralvej 18

4780 Stege

995.000 kr.

3/1 rum, 110 m²
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 12:00 - 16:00

Velholdt rødstensvilla med god kælder

På Katedralvej 18 venter jer en nydelig og gedigen bolig med skønne udearealer. Den ligger i et hyggeligt boligområde, hvor I er tæt på stort set alle hverdagens gøremål; Stege Bymidte med butikker og gode spisesteder samt adskillige muligheder for at leve et aktivt og spændende liv.
Når I ankommer til adressen, møder I husets klassiske rødstensfacade, mens bilen kan parkeres i den tilhørende indkørsel med garage.
Inden for er der skønne 110 m² bolig + 75 m² kælder. Stueetagen rummer en indbydende stue med god plads til både hverdagsliv og gæster. Her er udgang til terrassen og et stort vinduesparti, som giver et godt lysindfald. Stuen er forbundet med en spiseafdeling, som er i forbindelse med køkkenet, hvilket giver stueetagen et naturlig flow i planløsningen. Køkkenet står i originalt design, og I får her fuldt udbytte af dets mange skabe. I køkkenet er der en ekstra spiseplads og direkte udgang til træterrasse og haven. I stueetagen får I endvidere adgang til et godt værelse, et nydeligt badeværelse med lyse klinker samt en praktisk indgang med garderobeskab.
I kælderen får I ekstra kvadratmeter at boltre jer på. Det er en lys kælder med hele fire skønne, disponible rum, et pulterkammer med mindre op­be­va­rings­plads, badeværelse med badekar og bryggers med vaskesøjle og udgang til haven. Her er gennemgående lyse klinker og et dejligt lysindfald fra kælderens mange vinduer.
Udearealerne på adressen er helt fantastiske. Den meget overkommelige have har den skønneste græsplæne, som straks indbyder til havespil og familiehygge. I haven finder I desuden to terrasser, som begge er hævet over jorden. Her kan I nemt tilbringe en masse hyggelige timer, alt imens solen skinner på jer og fe­ri­estem­nin­gen indfinder sig – også selv om det blot er weekend.
I haven kan I også sætte skub i den indre glæde, hvis I har grønne fingre. Katedralvej 18 byder nemlig også på både drivhus og en eventyrlig forhave med et hav af mange vilde blomster. Herudover er her et redskabsskur hvor både græs­slå­ma­ski­nen, hækkeklipperen og trillebøren kan stå.
Stege By er en charmerende købstad med mange spændende butikker. Her er både spe­ci­al­for­ret­nin­ger, dag­lig­va­re­bu­tik­ker, en hyggelig biograf og masser af gode spisesteder. Byen summer af liv og er bl.a. berømt for sommerens tirs­dags­mar­ke­der, som afholdes i hele juli måned og i starten af august.
I området lige omkring Stege By finder er der faciliteter som lystbådehavn, badeanstalt, svømme-/ og sportshal, institutioner og offentlig transport, foruden at vi har et rigt foreningsliv med bl.a. fodbold-, løbe-, badminton-, danse- og skydeklub samt yoga- og fitnesscentre.
Du skal ikke gå eller cykle langt, før du står i helt ugenerte omgivelser med fri adgang til bl.a. fiskeri, lystbå­ds­sejlads, badning og strandjagt. Også dyrelivet på Møn er helt exceptionelt med rådyr, harer, fasaner, ræve og masser af fugleliv.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
47802970
Boligareal
110 m²
Kælder
75 m²
Vægtet areal
150 m²
Rum/værelser
3/1
Grundareal
734 m²
Antal etager
1
Byggeår
1953
Ombygget
1976
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
1.677 kr.
Pris/m²
6.633 kr.
Pris
995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-13,00 %
Liggetid
129 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
50.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
5.701 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
4.500 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Jeg brænder for at skabe en god dialog med både køber og sælger. Mit mål er, at alle vores sælgere får en behagelig, kompetent og tryg salgsproces.

Casper Stecher Jacobsen

Ejendomsmægler MDE

casjac@edc.dk30 53 51 21EDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21