Villa fra EDC

Æblehaven 21

5462 Morud

4.995.000 kr.

6/4 rum, 303 m²
Nyhed
64 visninger de seneste 24 timer
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 10:00 - 17:00

Liebhaveri i naturskønne Morud: Arkitekttegnet villa uden sidestykke

Der er bestilt og betalt for tilslutning til fjernvarme.

I en verden hvor alt går hurtigere, er det en udsøgt fornøjelse, når man kan mærke, at nogen har gjort sig umage. Grundighed er nemlig hemmeligheden bag denne liebha­ve­re­jen­dom i Morud, hvor plads, lys og materialer skaber en boligoplevelse med ubetinget wow-faktor. Ejendommen har en grøn udsigt, som falder godt i tråd med byens naturskønne kvaliteter, og samtidig ligger villaen attraktivt i den sydlige ende af byen, så afstanden til alle fornødenheder er kort. Smukke Langesø er byens helt store trækplaster, men sommergæster tilbagelægger også gerne de tyve minutter fra Odense for at besøge byens populære friluftsbad ved sportsbanerne.

Ikke overraskende er villaen arkitekttegnet, og den er opført i 2003 med det lange lys på – både hvad angår udtryk og materialevalg. Den tidløse stil forstærkes af ejendommens formidable lysindfald og gode planløsning, som råder over hele 303 m2 (jf. BBR). En lysarkitekt har givet sit besyv med til indretningen, og de mange velplacerede spots findes både i lofterne, gulvene og på væggene.

Det er dog is­ce­ne­sæt­tel­sen af dagslyset, de fleste af jeres gæster vil hæfte en kommentar ved. For det store køkken-alrum vil få mange til at tabe kæben et øjeblik. Som det eneste sted i boligen er loftet her ført til kip, og de store vinduespartier i næsten syv meters højde bidrager med et nærmest højtideligt strejf. Årstiderne følges på tætteste hold i trætoppene udenfor, og de klassiske kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler understøtter oplevelsen af et i særklasse indbydende leverum.

Gennemgående er gulvene holdt i smukke, knastfri planker, mens der er valgt rektangulære skifer-fliser til baderummene, bryggerset, hall og køkkenet. Selve køkkenet er fra 2021, og de matsorte elementer fra Svane Køkkenet matcher indretningen flot. Brug et ekstra øjeblik på den elegante bordplade i brændt keramik, som er blandt de underspillede detaljer, der lander villaen behørigt i liebha­ver­klas­sen.

En skøn, lys hall forbinder boligens to etager på fineste vis og det er værd at bemærke den gode integration mellem leverummene. En imponerende for­æl­dre­af­de­ling fylder det meste af førstesalen godt ud, og den består af et soveværelse, walk-in-closet og et praktisk depotrum foruden et stort, lækkert wellness-badeværelse med en flot udført glasbruseniche og et dybt badekar. To af de tre store værelser i stueplan er fornemt indrettet med ind­byg­nings­ska­be, mens et viktualierum føjer lidt til det funktionelle fundament.
Bo­lig­kva­li­te­ten taler for sig selv, men ejendommens identitet udfolder sig for alvor, når I slår de mange havedøre op til de sydvestvendte udemiljøer, som bygger bro mellem villaen og omgivelserne. Én terrasse er overdækket, mens den største kan skærmes delvist af en markise. Der er plads til to store biler i den murede carport, som også byder på et integreret værksted og et godt loftrum.

Hverken billeder eller tekst kan yde villaen fuld retfærdighed, så tag fat på os for at booke en fremvisning. Velkommen til.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.492 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
54703670
Boligareal
303 m²
Vægtet areal
308 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.026 m²
Antal etager
2
Byggeår
2004
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.611 kr.
Pris/m²
16.218 kr.
Pris
4.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
16 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
28.048 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.215 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Benjamin Østergaard Raun

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

bra@edc.dk30 29 33 35EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02