Villa fra EDC

Troense Strandvej 36

5700 Svendborg

6.595.000 kr.

5/3 rum, 93 m²
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 10:00 - 14:00

Idyllisk villa i Troense med strandparcel, lysthus og bådebro.

Langs den maleriske Troense Strandvej 36, hvor Svendborg Sunds brusen møder det blide sus fra de gamle træer, hviler et skønt og idyllisk hjem, der synes at have taget form af en drøm. Dette enestående hus vidner om, hvordan livet kan finde sit sande formål i det nære, det enkle og det smukke, langt væk fra det hektiske og ma­te­ri­a­li­sti­ske.

Denne charmerende og idylliske ejendom består af to smukke grunde, der hver især udgør et kapitel i fortællingen om dette unikke sted. På den ene side af vejen stråler hovedhuset med sin tidløse elegance, mens den skønne strandgrund på den modsatte side inviterer til stunder af ren lykke og ro. Her finder man et charmerende havehus, en imponerende terrasse, og en bade- og bådebro, der åbner op for endeløse eventyr på det blide vand.

Det oprindelige hus, opført i 1916, strækker sig over tre formfuldendte planer og rummer et skattekammer af sjælfulde rum. Ved ankomsten bydes man velkommen af et indbydende stueplan, hvor fælles opholdsrum som spisestue og opholdsstue danner rammen om hyggelige stunder og nærvær. Det charmerende snedkerkøkken og den elegante entre vidner om en tid, hvor håndværk og kvalitet gik hånd i hånd.

Når du kommer op ad trappen, vil du først træde ind i en hyggelig gang med adgang til soveværelset. Fra gangen vil du finde to små værelser, som kunne fungere som børneværelser, gæsteværelser eller kontorer. Endelig vil der være et lille depotrum, hvor du kan opbevare ekstra tøj, sko, ren­gø­rings­ar­tik­ler eller andre genstande, du ikke har brug for hver dag. Denne lille 1. sal vil være velindrettet med praktiske møbler, der maksimerer pladsen og skaber en hyggelig atmosfære. I kælderen findes der et stort disponibelt rum, bryggers, viktualierum og toilet.

Udenfor husets trygge rammer udfolder sig en skøn og idyllisk have, hvor blomster og urter synger deres stille sang og skaber en atmosfære af ren lykke og fred. Det smukt anlagte terrassemiljø, drivhuset og de duftende urtebede indbyder til lange sommeraftener og stunder af ro og fordybelse.

I den charmerende by Troense mødes man af et varmt og nærværende naboskab, hvor fortidens charme og nutidens skønhed forenes i en magisk symbiose. De smukke, gamle huse og stokro­sei­dyl­li­ske omgivelser skaber en enestående kulisse for dette unikke hjem, der synes at være en kærlighedssang til livet selv. Her, hvor det simple og det nære forenes i en smuk og betydningsfuld helhed, åbner hjertet sig for lysets og kærlighedens magi, og sjælen finder sit sande hjem.
Dette hjem er mere end blot en ejendom - det er et kærkomment fristed for sjælen, et kærlighedens rede og en sand perle ved Svendborg Sund, der venter på at omslutte dig i sin tryllebindende magi.
Bemærk: Ejendommen opvarmes med varmepumpe, og det årlige forbrug i el her til er på ca. 14.000,-. Der er også installeret brændeovn til hygge i de mørke vintermåneder.

Fakta om Svendborg (59.727 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.232 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,4

Oplysninger

Sagsnr.
57207314
Boligareal
93 m²
Kælder
49 m²
Vægtet areal
112 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
771 m²
Antal etager
3
Byggeår
1916
Energimærke
F
Ejerudgifter pr. md.
3.731 kr.
Pris/m²
58.884 kr.
Pris
6.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
89 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
330.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.634 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
29.735 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Martin Nøhr

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

nohr@edc.dk30 50 45 72EDC Askær & Nøhr

EDC Askær & Nøhr

Vestergade 14A, 5700 Svendborg

572@edc.dk63 22 22 22