Villa fra EDC

Aarøsund Landevej 246, Starup

6100 Haderslev

6.200.000 kr.

6/3 rum, 396 m²
Nyhed

Unik og yderst charmerende ejendom med dejlige rammer.

Tæt på særdeles skønne omgivelser ved Haderslev Fjord, bliver du her mødt af denne udsøgte og utrolig charmerende ejendom. Her er idyllen fuldt til stede, når du ankommer ad den bro­stens­belag­te gårdsplads, da ejendommen er gulmalet og med stråtag, samt hvide sprossede vinduer. Her er anlagt jordvarme, så du dermed er sikret den grønne energi.

Her er et jordtilhørende på ca. 1 ha., hvor der er mulighed for at have mindre dyrehold, hvis der er ønske om dette. Dertil kan det nævnes at der er mulighed for at forpagte et stykke engareal i forbindelse med den tilhørende jord, så der er god plads til f.eks. hestehold. Endvidere har du en fin staldbygning 92 m² med fire hestebokse og et sadelrum.

Når du bliver budt velkommen i stuehuset til de i alt 396 m² bolig, bliver du mødt af en wow-effekt. Her er nemlig kræset for detaljen og ikke gået på kompromis med valg af materialerne, samt forskudte niveauer i planløsningen, som drager dig videre. I forbindelse med den lyse entré har du en mellemgang der giver dig adgang til et af badeværelserne og bryggerset. Videre har du den store stue og videre træder du ned i den nedsænkede TV-stue med et flot lysindfald fra det store vinduesparti med udgang til haven. I spisestuen har du rig plads til opdækningen til den store familie og udgang til den overdækkede terrasse. Køkkenet er med flot og vedligeholdt inventar. Fra TV-stuen kan du bevæge dig videre til det unikke indendørspool-område - Her kan der tilbringes mange hyggelige stunder. I forbindelse hermed har du også et badeværelse og ikke mindst en sauna. Ydermere har du en opdelt 1. sal, hvor der i den første del har en stor repos der benyttes til kontor. Endvidere er her også to værelser og den anden del af 1. salen byder på for­æl­dre­af­de­lin­gen med et soveværelse med et tilhørende walk-in-closet og et stort badeværelse med flot inventar. I kælderen, der rummer 80 m², har du nogle helt specielle rammer, da du har et stort gil­desals­om­rå­de. Dette indbyder aldeles til hygge i og med at du her har en bar og plads til at være sammen på omkring pejsen.

Haven er yderst velanlagt og parklignede, som indbyder til at gå på opdagelse i. Du har endvidere dejlige ter­ras­se­om­rå­der på begge sider af ejendommen, hvor sommeren kan nydes til fulde. Fra den overdækkede terrasse kan livet omkring havedammen nydes, og på den anden terrasse, har du din helt egen hyggelige oase og gårdhave.

Tilhørende er en indbyggede dobbelt garage er på 48 m², hvorfra du også kan gå tørskoet ind i stuehuset.

I Starup er der et fantastisk lokalsamfund med mange årlige arrangementer. Ind­købs­mu­lig­hed, børnehave til de mindste og en god skole fra 0.-6. klasse. Endvidere er her naturskønt område omkring Starup Hede og Haderslev Fjord. Fra byen er der en god cykelsti indtil Haderslev.

Fakta om Haderslev (55.438 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.632 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.659 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.300 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
23,3

Oplysninger

Sagsnr.
60907370
Boligareal
396 m²
Kælder
80 m²
Vægtet areal
443 m²
Rum/værelser
6/3
Grundareal
9.930 m²
Antal etager
1
Byggeår
1877
Ombygget
1982
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.553 kr.
Pris/m²
13.995 kr.
Pris
6.200.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
6 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
310.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.823 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
27.526 kr.
Læs mere om boliglån

Det handler om at gøre sig umage

At hjælpe mennesker godt videre er noget helt særligt. Derfor gør vi vores bedste for, at alle får en god oplevelse, når der er store beslutninger og drømme på spil.

Daniel Timmerby Toft

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

toft@edc.dk22 70 50 03EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84