Villa fra EDC

Urup Kirkevej 24, Urup

7200 Grindsted

2.495.000 kr.

7/5 rum, 310 m²
31 visninger de seneste 24 timer

Skøn lystejendom midt i den danske natur!

Beliggenhed: Urup Kirkevej 24 er beliggende i det naturskønne land mellem Grindsted og Ølgod, omgivet af åbne marker og grønne omgivelser. Denne ejendom er ideel for dem, der søger en fredfyldt tilværelse på landet, men stadig ønsker at være inden for kort afstand til byens be­kvem­me­lig­he­der. Ejendommen ligger i et roligt område, hvor man kan nyde den friske luft og den smukke natur året rundt.

Ejendommen: Ejendommen er en rummelig landejendom på 310 m², fordelt på tre plan. Den er bygget i klassisk stil med et solidt mur­stens­byg­ge­ri og sort eter­nitski­fer­tag som giver den et tidløst og indbydende udseende. Det store boligareal byder på en fleksibel indretning, der passer til en stor familie eller flere generationer under samme tag.

Indretning: Boligens tre plan rummer en gennemtænkt og funktionel planløsning:

· Stueetagen byder på en stor og lys stue med rigelig plads til både spise- og opholdsområde. Det moderne køkken har masser af skabsplads og er ideelt for madlavning til både hverdag og fest. Desuden er der et gæstetoilet og et af husets i alt fem værelser, der kan anvendes som soveværelse, kontor eller børneværelse.
· Førstesalen har yderligere tre værelser, der alle er rummelige og lyse, samt en stor repos med god plads til fælles areal, legerum eller lign.
· Kælderen tilbyder en separat afdeling med både køkken, stue, værelse og badeværelse, der kan lukkes af og fungere som en selvstændig enhed med egen indgang. Denne del af huset er perfekt som te­e­na­ger­af­de­ling, gæsteområde eller til udlejning.
I kælderen finder du også den primære boligdels badeværelse med både dobbeltbrus og badekar, samt et vaske-/teknik rum.

Udendørs arealer og udhusbygninger: Grunden på 4 hektar omfatter en stor parklignende have, marker udlagt i folde og en række funktionelle udhusbygninger:

· Værkstedet er rummeligt og veludstyret, herunder en lift, hvilket gør det ideelt for hobby-mekanikeren eller den professionelle håndværker. Isoleret og med port.
· Fyrrummet som er i direkte forbindelse til det tilstådende brænderum med skydeport der sikrer nem aflæsning af enten træpiller eller fastbrændsel, som kan køres ind og læses af direkte fra indkørslen. Meget nemmere bliver det ikke.
· Maskinhallen byder på masser af op­be­va­rings­plads, og her er der er også to hestebokse, hvilket gør denne ejendom perfekt for he­ste­en­tu­si­a­ster eller dem, der ønsker at drive et mindre landbrug.
Konklusion: Urup Kirkevej 24 er en unik ejendom, der kombinerer rummelighed og funktionalitet med naturskønne omgivelser. Med 310 m² bolig, en separat kælderafdeling, store værk­steds­fa­ci­li­te­ter, og 4 hektar jord med både have og folde, tilbyder denne ejendom en sjælden mulighed for at leve landlivet fuldt ud, uden at gå på kompromis med komfort og be­kvem­me­lig­he­der.

Fakta om Billund (27.119 indbyggere)

Kommuneskat
24%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.528 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.942 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.438 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
17,6

Oplysninger

Sagsnr.
72001967
Boligareal
310 m²
Kælder
117 m²
Vægtet areal
346 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
39.992 m²
Antal etager
3
Byggeår
1972
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.152 kr.
Pris/m²
7.211 kr.
Pris
2.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
32 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
2.495.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
0 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Bolighandel er en stor ting

Jeg ved at en bolighandel for mange er en stor beslutning, derfor er grundstenen i vores handler at alle parter føler at det er det rigtige.

Geir Hedegaard

Indehaver & Daglig leder, Ejendomsmægler, MDE

gehe@edc.dk24 85 92 61EDC Domus, Grindsted & Billund

EDC Domus, Grindsted & Billund

Nørre Torv 2, 7200 Grindsted

720@edc.dk75 32 15 55