Villa fra EDC

Østergade 55

7620 Lemvig

345.000 kr.

2/1 rum, 78 m²
Ny Pris

Charmerende og veludnyttet byhus på central adresse

Det er ikke til at komme udenom, at dette dobbelthus fra 1910 er noget særligt. Her får I nemlig ikke alene et pænt byhus eller et skønt fritidshus, men en rigtig god beliggenhed centralt i Lemvig. Fra adressen på Østergade har I kort gåafstand til havnemiljøet og til selve bymidten, og med udsigt til kirketårnet over byens hustage er beliggenheden på samme tid central og charmerende.

Huset ligger på en 118 m² stor grund, og med en overskuelig matrikel er det en forholdsvis nem have, der følger med. Derfor skal I ikke bekymre jer om havearbejde, og den solrige terrasse ligger helt rigtigt med orientering mod sydvest. Derudover er her tale om en be­va­rings­vær­dig bygning i Lemvig, og med husets hyggelige fremtoning er det ikke så underligt. I 2004 fik huset nyt tag i vingetegl, mens der er lagt tagpap på baghuset. Facaden kunne måske trænge til en opfriskning, men ellers er det småt med vedligehold både ude og inde. Vinduerne er fra Bøjsø med koblede rammer og af sibirisk fyrretræ.

Indenfor byder boligen på 100 m², og huset strækker sig over tre etager. Boligen fremstår pæn med masser af traditionelle træk, og derudover er der taget hånd om de nødvendige opdateringer. Eksempelvis er fronterne i køkkenet malet hos en autolakerer, og man har valgt moderne toner, mens bordpladerne er udført i træ og granit. Bemærk også oven­lysvin­du­er­ne, som giver rummet et flot, naturligt lysindfald.

Foruden køkkenet tæller stueplan en hyggelig stue med brændeovn, og I får desuden en entré med adgang til et stort bonusrum i baghuset. Førstesalen rummer dertil et soveværelse, ligesom I finder et lyst badeværelse med bruseniche. Endelig har I en god underetage, som ligger parterre med separat indgang, og her finder I et stort rum i god kvalitet.

Området omkring Lemvig er kendt for sine bakkede dale, og skønne natur omkring fjorden, der strækker sig helt ind til det hyggelige miljø på Lemvig havn.

Vesterhavet og Klosterheden ligger indenfor en afstand af 10 kilometer, og hér er der rig mulighed for skønne og smukke na­tu­ro­p­le­vel­ser året rundt.

I centrum af byen finder du adskillige dagligvare- og detailbutikker i hyggelig gågade samt havnemiljøet, der især om sommeren summer af liv.

Havneområdet har været gennem en stor forandring gennem de sidste ti år, hvor den har forvandlet sig fra en travl industrihavn til smukt havnemiljø med restauranter, lystbådehavn, skaterbane, legepladser, havnebad og senest det nyopførte klimatorium.

Byen har mange foreninger med fritidstilbud til alle aldre der både foregår i lokale bygninger samt i byens kulturcenter – Der findes endvidere motionscentre, svømmehal, 2 padle-tennis haller, aktiv ro-, og sejlklub, biograf, smuk golfbane og meget mere.

Kort sagt – En rigtig smuk havneby der med sin størrelse kærer for det nære og trygge miljø

Kontakt EDC Lemvig på 96 63 40 00 for at høre mere ved en fremvisning.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18,5

Oplysninger

Sagsnr.
71105751
Boligareal
78 m²
Kælder
16 m²
Vægtet areal
110 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
118 m²
Antal etager
3
Byggeår
1910
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.177 kr.
Pris/m²
3.136 kr.
Pris
345.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-13,00 %
Liggetid
124 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
25.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.982 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
1.573 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00