Villa fra EDC

Hortensiavej 12

8270 Højbjerg

7.995.000 kr.

6/5 rum, 193 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 23. sep. 12:00 - 17:00

Gen­nem­renove­ret arkitekttegnet 60'er villa med udsigt

Allerhøjest beliggende på rolige og børnevenlige Hortensiavej, midt i kvarteret, findes denne skønne familievilla - gen­nem­renove­ret af de nuværende ejere med et stilsikkert udtryk, godt bibeholdt fra den oprindelige arkitektur.

Et oplagt valg, hvis I ønsker at kunne flytte direkte ind i en familievilla, der byder på to sammenhængende plan på 232 etagemeter, og god plads til selv den større børnefamilie mange år frem i tiden. Ydermere byder ejendommen på en særdeles skøn have, med både godt plæneareal, lys og luft - og et flot, solrigt og privat terrasseanlæg med udsigt over området.

Arkitekten Svend Dombernowskys stramme streg fra starten af 60'erne fremstår stadigt, selv efter den gennemgribende renovering som ejendommen har gennemgået sidenhen. Denne type 60'er-arkitektur har fået en renæssance med sine skarpe linjer, og i dette tilfælde kombineret med materialer, der både i udseende og funktion er velvalgte og i over­ens­stem­mel­se med moderne ønsker.

Bl.a. vinduer, el-, vand-, varme- og kloak-installationer, underetage, køkken og overflader - blot nogle af de ting, som sælger har sørget for at udskifte i forbindelse med renoveringen. Dermed står ejendommen i byggeteknisk høj kvalitet og energimæssigt helt opdateret - og i udseende og stand fuldstændig gennemført.

Huset primære entré er fra facaden mod vejen, og et åbent trappeforløb sammenfletter de to etager på fineste vis. To store værelser er der i underetagen, der synes oplagt som te­e­na­ge­af­de­ling, kontor eller til liberalt erhverv. Et stort kombineret bryggers og badeværelse gør de praktiske faciliteter komplette, og der er isoleret og etableret gulvvarme i hele etagen. Lyse rum og behageligt klima hele vejen igennem etagen, der også har et stort disponibelt rum som fungerer som værksted og opbevaring. Fra værelserne er der hhv. udgang til haven samt til et stort orangeri, hvilket sælger har fået tegnet og opført i tråd med husets eksisterende arkitektur.

På øverste etage findes ejendommens opholdsrum, og dette med rette, da højden på grunden - og dermed etagen - giver en aldeles flot etage med en høj grad af naturligt lys fra alle sider. Vinkelstuen udgøres af to naturlige "rum i rummet", hvor der er plads til både sofahjørne og spisestue, og de gennemgående Douglas planker fra Dinesen understreger ma­te­ri­a­le­kva­li­te­ten. Fra stuen er der direkte udgang til den sydvendte terrasse, hvorfra man kan nyde det flotte udsyn over området. Terrassen der er etableret med slebne fortovsfliser, er delvist forsynet med gla­sover­dæk­ning, hvilket giver god "mellemstation" mellem hus og den store have. En absolut dejlig kombination af ude- og inderum i god sammenhæng.

Tilstødende stuen, findes et flot Boform køkken, holdt i rene hvide linjer, forsynet med stenbordplade og med klinkegulv. Men det unikke er ikke kvaliteten i køkkenet, men derimod det store vinduesparti der strækker sig i næsten hele rummets længde, og giver en ualmindelig flot udsigt hen over kvarteret under madlavningen. Overetagen rummer desuden to store værelser samt et mindre værelse/kontor, og ikke mindst - endnu et stort badeværelse.

En smuk anlagt have med hårdtbrændte klinker foran og omkring ejendommen, en stor græsplæne og flot bevoksning hele vejen omkring, øger her­lig­heds­vær­di­en, mens beliggenheden bidrager til ro og rekreative muligheder. Her er intet at sætte på hverken placering, kvalitet eller stil. Så har I ledt efter et gennemført hus, med plads og helt tilpasset moderne forhold - så er dette Højbjergs måske bedste bud.

Med kort afstand til Aarhus C samt skov og strand er Højbjerg ét af de absolut mest attraktive områder gennem tiderne omkring Aarhus. Her bor I tæt på midtbyens mange muligheder for shopping og kulturelle tilbud, og samtidig byder Højbjerg på sine egne ind­købs­mu­lig­he­der ved Rundhøj Centret og Kridthøj Torv samt rekreative områder i form af den hyggelige dyrehave og de flotte skove ved Marselisborg. Den dejlige Moesgaard Strand ved Aarhusbugten er kun minutters kørsel væk, og Mindeparken tilbyder i cykelafstand grønne arealer til alle formål.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82703619
Boligareal
193 m²
Kælder
102 m²
Vægtet areal
211 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
910 m²
Antal etager
2
Byggeår
1962
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.967 kr.
Pris/m²
37.891 kr.
Pris
7.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
20 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
400.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
45.014 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
36.273 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kennet Hansen

Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD (FR), MDE

kha@edc.dk27 14 97 9958 58 70 13EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg

827@edc.dk86 27 15 33