Villa fra EDC

Permelille 9, Permelille

8305 Samsø

2.100.000 kr.

6/6 rum, 132 m²

Flot istandsat bolig i landsbyen Permelille

Boligen ligger i det idylliske Permelille kun 3 km fra Samsøs hovedby Tranebjerg, perfekt til familien der ønsker at slå sig ned i fredelige og idylliske omgivelser i kort afstand til indkøb, institutioner og akuthus. Ejendommen er en unik kombination af en flot lys og istandsat hovedbolig, et stort separat udhus med eget køkken og bad, samt stor have med masser af muligheder.
Nuværende ejer har lavet en del forbedringer. På hovedhuset er der blevet etableret luft-til-vand varmepumpe, vinduer og døre er skiftet, vægge er blevet isoleret og der er blevet lagt nye gulve og etableret gulvvarme i underetagen, med undtagelse af udestuen.
Hovedhuset består af to etager, hvoraf stueetagen er med stort lyst køkken med klinkegulve, indbygget køleskab og flere køk­ke­n­e­le­men­ter - dermed god plads til opbevaring af køk­ken­red­ska­ber og div. Der er udgang fra køkken til vestvendt træterrasse med fint orangeri der nemt kan indrettes med siddepladser eller planter. I forlængelse af køkkenet er en rummelig spisestue med vinduer mod haven og her er der god plads til et langbord. Fra spisestuen er der adgang til stuen der nemt rummer en stor sofa og øvrigt møblement. Badeværelset er yderst nydeligt med indbygget skab hvor vaskemaskinen er placeret. Der er to brusere i den flisebeklædte niche, og et indbygget badekar. Derudover er der fra entréen adgang til en stor udestue med lofter til kip og ovenlysvinduer der bidrager til et fantastisk lysindfald – herfra udgang til sydvendt have og til teknikrum hvor inderdelen af varmepumpen er placeret. Fra entréen fører en trappe op til 1.sal der består af to gode værelser, separat wc, walk-in closet og et større repos med mange anvendelses muligheder.
Udhuset ligger side om side med hovedhuset. Nuværende ejere har primært brugt udhuset som gildesal. Her er der stort disponibelt rum, et stort køkken og i forlængelse er et bryggers/vaskerum. Derudover er der et fint badeværelse med bruser. Her er tilsluttet en varmepumpe luft-til-vand. Loftrum er uudnyttede, men er blevet klargjort til udnyttelse med nye vinduer samt isolering af taget.
Haven er charmerende med en masse frugttræer og planter, terrasser og hyggelige kroge. I den sydvendte have er endnu et drivhus med isoleret gulv. Der er to op­be­va­rings­sku­re med plads til opbevaring af værktøj, udstyr og diverse. Derudover er der en oprindelig kar­tof­felkæl­der, der er bygget om og har været brugt som vinkælder.

Fakta om Samsø (3.694 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
2.636 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.829 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.071 kr./md.
Antal folkeskoler
1
Gns. klassekvotient
23,9

Oplysninger

Sagsnr.
83203863
Boligareal
132 m²
Vægtet areal
157 m²
Rum/værelser
6/6
Grundareal
1.737 m²
Antal etager
1
Byggeår
1874
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
1.195 kr.
Pris/m²
13.376 kr.
Pris
2.100.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
27 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
105.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.908 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.422 kr.
Læs mere om boliglån

Tæt på sælgerne

Jeg mener det er vigtigt at være tæt på sælger i hele processen så sælger ikke føler sig overladt til sig selv.

Peter J. Lund

Ejendomsmægler, Cand. jur., MDE

pjl@edc.dk51 26 16 68EDC Samsø ApS

EDC Samsø ApS

Langgade 20, 8305 Samsø

832@edc.dk86 59 03 22