Villa fra EDC

Kastanjealle 24

8700 Horsens

4.995.000 kr.

6/5 rum, 219 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 24. sep. 15:00 - 16:00

Arkitekttegnet perle med forskudte plan, jordvarme og fantastiske udearealer

Drømmer du om en bolig, hvor design, komfort og bæredygtighed går op i en højere enhed? Så er denne ar­ki­tekt­teg­ne­de villa lige noget for dig! Ejendommen er beliggende i et roligt og populært villaområde i Egebjerg med en flot udsigt over området og med gennemtænkte detaljer i alle hjørner.

Beliggenheden er perfekt til familien, der ønsker at være tæt på alle dagligdagens be­kvem­me­lig­he­der som skole, daginstitution, dagligvare indkøb og idrætsanlæg med sportshal. Samtidig bor man i gåafstand til den skønne natur ved Hansted skov og Vandværkssøen og kun få minutters kørsel fra motorvej E45.

Ejendommen er opført med bæredygtighed for øje, hvilket afspejles i de lave varmeudgifter takket være jordvarme og solceller. Desuden er der installeret et effektivt ven­ti­la­tions­an­læg, der sikrer et optimalt indeklima året rundt. Villaen er opført i vandskurede kridhvide facader med et smukt rødt tegltag, som sammen skaber et elegant og tidløst udtryk. Udearealerne er en sand oase og byder på et lækkert pool område med store træterrasser, hvoraf én er overdækket. Den øverste terrasse er udstyret med markise, så du kan finde skygge på varme dage. Den store swimmingpool er opvarmet med varmepumpe, perfekt til en dukkert på en varm sommerdag. Desuden en velplejet græsplæne, som indbyder til leg og boldspil.

Den integrerede dobbelte carport med loft til kip giver masser af plads til to biler og den store indkørsel giver rigelig plads til flere biler. Herudover finder du i haven et praktisk skur til opbevaring af redskaber og udstyr. Indendørs mødes du af kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler som smukke ege-plankegulve, der harmonerer perfekt med de stilrene Troldtekt-lofter og glatte hvide vægge. Boligen byder desuden på et væld af skabsplads, så du aldrig løber tør for op­be­va­rings­mu­lig­he­der. Boligen byder på en gennemtænkt og moderne planløsning med forskudte niveauer, der skaber en harmonisk og rummelig atmosfære. Ved indgangen mødes man af en lys og indbydende entré, som leder videre til et funktionelt bryggers med praktiske skydeskabe. For­æl­dresove­væ­rel­set er elegant indrettet med skydeskabe, udgang til haven samt direkte adgang til et stilfuldt badeværelse med bruseniche og badekar. Øverste niveau imponerer med et åbent køkken-alrum med loft til kip, der giver rummet en fantastisk rummelighed og lysindfald. Herfra er der også udgang til en dejlig terrasse med udsigt over området. Den tilstødende stue er udstyret med smukke egetræs plankegulve og byder på en skøn udsigt over det om­kring­lig­gen­de område. Desuden finder man et værelse, der kan anvendes som kontor eller gæsteværelse.
På nederste niveau er der to store værelser, hver på ca. 14 m², hvoraf den ene har direkte udgang og begge med skydeskabe. Her finder man også et stort aktivitetsrum på ca. 15 m2 samt et tilhørende badeværelse med bruseniche.

Denne bolig er en unik mulighed

Fakta om Horsens (97.392 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.410 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.947 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.874 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
87107376
Boligareal
219 m²
Kælder
76 m²
Vægtet areal
230 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
1.223 m²
Antal etager
1
Byggeår
2013
Energimærke
A2010
Ejerudgifter pr. md.
2.804 kr.
Pris/m²
21.717 kr.
Pris
4.995.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
18 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
28.031 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
22.322 kr.
Læs mere om boliglån

Det handler om at sikre dig en tryg bolighandel!

Jeg arbejder målrettet og engageret med høj fokus på at skabe resultater for alle mine kunder. Derfor gør jeg mig ekstra umage hver eneste dag for at sikre dig den bedste rådgivning.

Lars Dencker

Ejendomsmægler, MDE & Valuar

ld@edc.dk20 20 91 98EDC Ejendoms Centret A/S

EDC Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

871@edc.dk75 62 23 00