Villalejlighed fra EDC

Blommehaven 47A

2500 Valby

3.698.000 kr.

4/2 rum, 79 m²

Lejlighed med egen stor have og beliggende i godt kvarter og få meter fra Vi­ger­s­lev­par­ken

Lys og rummelig bolig med fantastisk stor egen have og egen indgang via indkørslen. Her får du følelse af dit eget hus og meget privat. Boligen er beliggende ved skønne Vi­ger­s­lev­par­ken for ende af vejen, hvor der er utrolig skøn til gåture, løbeture og leg til børnene. Man er tæt på dag­in­sti­tu­tio­ner og få minutter til skoler. Ligeledes er beliggenheden attraktiv i forhold til indfaldsveje, motorvej og busser der kører ind til byen. Inden for kort afstand er der ind­købs­mu­lig­he­der for enden af Vigerslevvej fem minutter herfra samt kort afstand til Grønttorvet der rummer alt hvad man har brug for i dagligdagen. Her er vinbutik, blom­ster­hand­ler, gode ind­købs­mu­lig­he­der, cafeer og spisesteder.

Butikker på Valby Langgade og Spinderiet kan ligeledes nås indenfor ca. 10 minutter. Naturen kan nydes i Vi­ger­s­lev­par­ken få meter herfra og for enden af denne har man Valbyparken med strandpark, Sydhavnstippen, Damhussøen og Grønt­torvs­par­ken. Der er mange legepladser, hvor børnene kan folde sig ud og lege med de mange børn, der bor i området. Derudover har man Kulbaneparken som er skabt til børnefamilier og samvær med en nyanlagt, fed skaterbane, legeplads, fodboldbane, og "mini-zoo" med høns og kaniner. Offentlig transport er i gåafstand fra boligen og ca. 10 minutter til Vigerslev Allé Station og Ny Ellebjerg Station, som bliver det nye knudepunkt med både tog, bus og kommende metro.

Boligen er det perfekte hjem til par, enlig, børnefamilie der gerne vil have privat og egen have. Lejligheden er delt op fra den anden part, så man har egen indgang via den lange indkørsel med carport og plads til to biler samt skure. Man har den skønneste have og terrassen der går rundt om boligen, hvor mange hyggelige stunder kan nydes. Boligen er veldisponeret hvor alle kvadratmeter er godt udnyttet uden skråvægge og man får følelse af sin egen bolig. Boligen har store vinduespartier med dejligt lysindfald og kig til haven og terrassen. Man har bryggers, for­de­lings­en­tré med god plads, to gode soveværelser og badeværelse med badekar og vindue. Stuen er i åben forbindelse med køkken/alrummet med god skabs- og bordplads. Herfra har man udgang til den fine terrasser der går rundt om huset samt skure.

Ring i dag for en fremvisning og se dit kommende hjem.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21606894
Boligareal
79 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
627 m²
Antal etager
1
Byggeår
1980
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.547 kr.
Pris/m²
46.810 kr.
Pris
3.698.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-5,00 %
Liggetid
132 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
185.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.860 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.945 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Trine Mørch

Indehaver, Afdelingsleder, Ejendomsmægler, MDE

trm@edc.dk26 27 29 0458 58 74 05EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

EDC Poul Erik Bech, Valby og Sydhavnen

Ålholmvej 1, 2500 Valby

216@edc.dk36 14 12 00