EDC Skive

Ejendomsmægler Skive

Velkommen til EDC Skive – Din lokale ejendomsmægler

Siden 1965 har EDC Skive været en hjørnesten i Skives boligmarked, og vi er stolte af at være byens ældste ejen­doms­mæg­ler­for­ret­ning. Vores forretning, der ligger midt i hjertet af Skive på den travle gå-gade, er et velkendt syn for de lokale, og herfra tilbyder vi et bredt udvalg af tjenester inden for bolighandel, inklusiv salg, udlejning og projektsalg.

Kernen i vores arbejde er et dybtgående kendskab til Skive-området. Vi bor her, vi arbejder her, og vi elsker dette område. Det er vores lokale forankring og vores passion for Skive, der gør os til de førende eksperter, når det kommer til bolighandel i området. Vores team af ejen­doms­mæg­le­re er ikke blot professionelle og seriøse i deres arbejde; de er også lokale indbyggere med et personligt engagement i områdets velvære og udvikling.

Hos EDC Skive sætter vi ærlighed, tillid og kvalitet i højsædet. Vi forstår, at en bolighandel ikke bare er en transaktion, men en livsændrende begivenhed. Derfor stræber vi efter at tilbyde en service, hvor du føler dig tryg og velinformeret gennem hele processen. Det er vores mål at sikre, at du som kunde kommer godt videre - uanset om du er sælger eller køber.

Mød vores team af lokale ejen­doms­mæg­le­re

I hjertet af EDC Skive finder du et team af dedikerede ejen­doms­mæg­le­re, som alle deler en dybfølt kærlighed til Skive-området. Vores team består af Karin Bodilsen, som med sin ekspertise sikrer, at alle handler berigtiges korrekt; Annette Nygaard Espersen, Jeanette Bak Madsen, Andreas Boudigaard Sørensen, Asbjørn Møller Nielsen og Poul Erik Handberg, hver især med en unik baggrund og lokal forankring, der styrker vores evne til at forstå og opfylde dine behov.

Det, der gør os unikke som din ejendomsmægler i Skive, er vores lokale opvækst og det tætte netværk vi har opbygget gennem årene. Denne lokale forankring giver os et us­am­men­lig­ne­ligt kendskab til områdets boligmarked, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde dig en service, der er både personlig og skræddersyet til netop dine behov. Vi tror på, at vores lokale indsigt er nøglen til at finde det perfekte match mellem købere og sælgere.

Vores tjenester: Fra salg til skødeskrivning

Hos EDC Skive tilbyder vi et omfattende udvalg af tjenester, der dækker alle aspekter af bolighandlen. Vores erfaring og dybdegående kendskab til ejen­doms­mar­ke­det i Skive gør os i stand til at guide dig sikkert gennem salgsprocessen, fra den indledende vurdering til den endelige tinglysning.

Salg er vores ker­ne­kom­pe­ten­ce. Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og vi tilpasser derfor vores mar­keds­fø­rings­stra­te­gi for at sikre, at din bolig opnår maksimal eksponering. En grundig og korrekt ejen­doms­vur­de­ring er fundamentet for et succesfuldt salg, og derfor tilbyder vi også en uforpligtende salgsvurdering, så du får den rigtige pris for din bolig fra starten.

Projektsalg er til dig, der ønsker at sælge flere enheder på én gang, fx i forbindelse med nybyggeri. Vi har stor erfaring med salg af nye boliger og kan hjælpe med alt fra mar­keds­fø­rings­ma­te­ri­a­le til salgsstrategi.

Endelig er skødeskrivning en essentiel del af enhver ejendomshandel, og her står vi klar til at assistere. Vores juridiske eksperter sikrer, at alle dokumenter er korrekt udfærdiget, så ejerskiftet foregår gnidningsløst.

Hvorfor vælge EDC Skive til din bolighandel

Når du står over for en bolighandel, er det afgørende at have en partner, du kan stole på. Hos EDC Skive er vi mere end bare ejen­doms­mæg­le­re; vi er dine rådgivere og støtter gennem hele processen. Vi forstår vigtigheden af professionel rådgivning, tillid og kvalitet i enhver bolighandel. Disse værdier er kernen i vores ar­bejds­fi­lo­so­fi og afspejles i hver eneste handel, vi formidler.

Vores mål er at sikre dig tryghed i bolighandlen. Vi ved, at salg eller køb af bolig kan være en stor beslutning, og derfor stræber vi efter at gøre processen så gnidningsløs og forståelig som muligt. Vi tilbyder en uforpligtende salgsvurdering, så du fra starten får en realistisk vurdering af din boligs værdi. Dette er første skridt på vejen mod et succesfuldt boligsalg, hvor du føler dig tryg og velinformeret.

Hos EDC Skive står vi klar til at dele vores ekspertise og lokale kendskab med dig. Vores team af engagerede ejen­doms­mæg­le­re har det største lokalkendskab og et omfattende køberkartotek, hvilket sikrer, at vi hurtigt kan finde den rette køber til din bolig. Vi tager initiativ og arbejder proaktivt for at mindske eventuelle bekymringer, du måtte have undervejs. Vores faglighed, initiativ og troværdighed er din garanti for en tryg og effektiv bolighandel.

Bliv en del af Skives boligmarked med vores hjælp

Hos EDC Skive forstår vi, at beslutningen om at sælge din bolig kan være stor og fyldt med tvivl. Derfor tilbyder vi en uforpligtende boligsnak og et gratis salgstjek, som er dit første skridt mod at forstå dit hjemmes potentielle værdi på markedet. Dette tilbud er særligt værdifuldt, da det giver dig en grundig indsigt i, hvordan vi kan maksimere din boligs værdi gennem vores skræddersyede salgs­stra­te­gi­er.

Købere vil også finde værdi i vores kø­ber­rå­d­giv­ning, der spænder fra A til Z. Uanset om du har fundet drømmeboligen eller stadig leder, er vores dybdegående kendskab til Skive-området og vores brede netværk uvurderlige ressourcer. Med vores lokale ekspertise sikrer vi, at du som køber træffer de rigtige beslutninger, hvilket er afgørende i et marked så dynamisk som ejen­doms­mar­ke­det.

Kontakt os for en personlig boligsnak

Hos EDC Skive er vi altid klar til at rådgive dig om dit næste skridt i boligmarkedet. Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at kende til mulighederne i Skive-området, står vi til rådighed med professionel vejledning og personlig service. Vores lokale rødder og indgående kendskab til området sikrer, at vi kan give dig den bedste rådgivning, skræddersyet specifikt til dine behov og ønsker.

At vælge os som din ejendomsmægler betyder, at du får en partner, der vægter tillid, kvalitet og tryghed i hver eneste bolighandel. Vi forstår, at beslutningen om at købe eller sælge en bolig er en af livets store beslutninger, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at du føler dig tryg gennem hele processen.

Kontakt os på telefon 97 52 29 00 for en uforpligtende boligsnak. Lad os sammen se på dine muligheder og drømme, og lad os hjælpe dig med at tage de rigtige skridt på boligmarkedet. Med EDC Skive ved din side er du sikret en partner, der står for faglighed, initiativ og troværdighed – nøgleelementer, der sikrer dig den bedste oplevelse, når du skal navigere i boligmarkedet.

Bestil et Salgstjek

Bestil et besøg af din lokale EDC-mægler og få en grundig vurdering af din boligs aktuelle værdi.

Du vil samtidig automatisk få tilsendt potentielle købere fra vores køberkartotek, så du kan følge interessen for din bolig.

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejen­doms­re­la­te­re­de områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail.

Læs mere
EDC Skive
Nørregade 32 G7800 Skive
Få rutevejledning
Telefon
E-mail
CVR
25 78 11 12
Åbningstider
Mandag
09:00 - 17:00
Tirsdag
09:00 - 17:00
Onsdag
09:00 - 17:00
Torsdag
09:00 - 17:00
Fredag
09:00 - 16:00
Lørdag
Efter aftale
Søndag
Efter aftale

Mød din lokale mægler

Oplysninger om ejen­doms­mæg­le­ren

For­sik­rings­op­lys­nin­ger

Vi har tegnet an­svars­for­sik­ring hos HDI Forsikring Langebrogade 3F DK-1411 København K (CVR.nr. 37 27 62 51) Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejen­doms­mæg­ler­for­e­ning Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C