Erhvervsgrund fra EDC

Søndergårds Have 1

4230 Skælskør

4.800.000 kr.

Projektejendom

Byggegrund i Skælskør centrum

Midt i Skælskør og med få meter til den hyggelige havn udbydes projektgrund på 3.556 m² med godkendte lokalplaner til enten opførelse af boliger eller hotel.

I den oprindelige lokalplan, som stadig er gældende, er der angivet mulighed for opførelse af op til 36 boliger 80 m². I senere, særskilt lokalplan, åbnes også mulighed for hotelbyggeri på den del af grunden, som ligger ud til Strandgade. I 2023 er der vedtaget en helt ny lokalplan, som dækker hele Skælskør bymidte, og i den er anført af de 2 gældende lokalplaner for nærværende grund respekteres og dermed bibeholdes.

Grunden har optimal beliggenhed ved det hyggelige havnemiljø i Skælskør med egen turbåd og sejlture ud gennem én af Danmarks smukkeste fjorde, Skælskør Fjord. Der er kort afstand til den hyggelige, bro­stens­belag­te Algade og dag­lig­va­re­ind­køb centralt i bymidten.

Der er mangel på boliger i Skælskør - eksempelvis er der ikke opført tæt/lav bebyggelse, der henvender sig til seniorer, i de seneste mange år.

Grunden er i 2 niveauer, i dag med p-plads på øverste niveau op mod Svanetorvet og ind­købs­mu­lig­he­der, og nederste niveau med facade ud mod Strandgade og overfor "Hotel Postgården".

Grunden er ubebygget og købesummen tillægges derfor moms. Køber anbefales dog at undersøge mulighederne for eventuel momsfritagelse, da der tidligere har været opført bygninger på grunden og der p.t. er asfalteret par­ke­rings­a­re­al på en del af grunden.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)

Afstand til

  • Havnepladsen (Havnevej)98 m
  • E 20 - Vestmotorvejen15,8 km

Nøgletal

Adresse
Søndergårds Have 1
Sagsnr.
47401087
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Projektejendom
Pris
4.800.000 kr.

Arealer

Grundareal
3.556 m²

Økonomi

Pris
4.800.000 kr.
Pris/m²
1.350 kr.
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Korsørvej 4, 4200 Slagelse

474@edc.dk58 58 75 50