Hotel og Restaurant fra EDC

Nørrebrogade 205 KL TV

2200 København N

5.200.000 kr.

Investering - 282 m²

Attraktiv in­ve­ste­rings­lej­lig­hed med pålidelig lejer lige ved Den Røde Plads

• Pæn og nydelig in­ve­ste­rings­ejer­lej­lig­hed
• Overtages med pålidelige lejere
• Veldisponeret og moderne planløsning
• Centralt på Nørrebrogade med op mod 100.000 dagligt for­bi­pas­se­ren­de
• Nem adgang til bus, metro og S-tog

På den livlige og attraktive Nørrebrogade 205 udbydes netop denne attraktive in­ve­ste­rings­lej­lig­hed, som huser en pæn, nydelig og ikke mindst velbesøgt restaurant. Her går lækre materialer og den gode placering med op mod 100.000 dagligt for­bi­pas­se­ren­de hånd i hånd med en perfekt mulighed, som med sikkerhed vil garantere jer godt afkast i fremtiden.

Restauranten placerer sig i den høje kælderetage i en kø­ben­hav­n­er­klas­sisk ejendom, som kan dateres tilbage til 1892. Her ses den klassiske facade med lyse sten og grønrammede dan­ne­brogs­vin­du­er, og bag dem finder I både beboelse og erhverv. Restauranten kommer med store facadevinduer, som ikke blot lukker lys og luft ind i ser­ve­rings­lo­ka­let, men som tilsammen med facadeskiltet yderligere sikrer et godt blikfang allerede fra gadeplanet.

De talrige kvadratmeter fordeler sig over et rummeligt ser­ve­rings­lo­ka­le med bardisk, hvor stemningen er sat allerede ved de strømlinede metrofliser, de eksklusive akustikpaneler og de veltænkte siddeområder, hvor kunderne vil efterlade stedet med et dejligt sanseindtryk. Der er om noget tænkt over detaljerne, og de gode elementer løber som en forbindende rød tråd gennem det velekviperede køkken, de praktiske gæstetoiletter samt i kølerummene og lagerrummene, der på fin vis løser, hvad end op­be­va­rings­pro­ble­ma­tik­ker man måtte støde ind i. Det er alt i alt en yderst fin in­ve­ste­rings­ejer­lej­lig­hed, som er gennemtænkt og moderniseret fra A til Z, således at I ikke skal påregne nogen ek­stra­om­kost­nin­ger efter overtagelse.

Med en adresse på den pulserende Nørrebrogade kommer I aldrig til at opleve en stille dag. Gaden agerer som knudepunkt på Nørrebro, og i forlængelse af den kommer ikoniske områder såsom Den Røde Plads, Nørrebroparken og Nørrebros Station, der sikrer et pålideligt kundesegment. Med en så central adresse følger der selvsagt gode ad­komst­mu­lig­he­der til matriklen, hvor både bus­stop­pe­ste­der samt metro- og S-togsstationer venter lige rundt om hjørnet.

Restauranten er centralt beliggende og synligt placeret på hjørnet af Nørrebrogade og Farumgade på Nørrebro.

Ejendommen er beliggende i et velfungerende område med om­kring­lig­gen­de virksomheder og byliv. Indenfor 50 meters afstand er bl.a. Jyske Bank, Nordea, Tøjeksperten, Røverkøb Maling, Fitness World, Rema 1000 og en Lidl beliggende. Derudover er Den Røde Plads på Nørrebro beliggende kun 130 meter væk. Dette giver massere af trafik og over 20.000 cyklende forbi hver dag.

Det er desuden let at komme til og fra ejendommen. Nørrebro St. og Metro er placeret kun 500 meter fra ejendommen, hvortil diverse bus­for­bin­del­ser lige ude foran ejendommen giver god mulighed for at tilgå ejendommen til fods. Ydermere er det muligt at tilgå Hil­le­rød­mo­tor­vej­en 4 km fra ejendommen, en køretur på 11 minutter.

Afstand til

  • Nørrebrohallen (Nørrebrogade)50 m
  • Nørrebro St. (Metro)479 m
  • Nørrebro St.635 m
  • Ryparken St. (togbus)2,4 km
  • 192,5 km

Nøgletal

Adresse
Nørrebrogade 205 KL TV
Sagsnr.
114057548
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Investering
Pris
5.200.000 kr.
Afkast
7,05 %
Etageareal
282 m²
Kælder
282 m²

Arealer

Erhvervsareal
282 m²
Butiksareal
282 m²
Etageareal
282 m²
Kælder
282 m²

Økonomi

Pris
5.200.000 kr.
Pris/m²
18.440 kr.
Lejefaktor
10.52
Lejeindtægt
494.191 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.752 kr.
Årlige driftsudgifter
136.410 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
484 kr.
Afkast
7,05 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1892 / 2002
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D