Detail fra EDC

Jyllingecentret 23 1

4040 Jyllinge

254.150 kr./år

299 m²

Tidligere bankfilial, men mulighederne er mange

• Butik på 299 m² med bedste beliggenhed ved torvet midt i centret
• Stort butikslokale med baglokaler i stueetagen
• Toilet og køkken med frokoststue på 1. sal
• Store facadevinduer ud mod centerstrøget
• Adgang til baglokalerne direkte fra det store par­ke­rings­a­re­al ved centret

Stort indbydende butikslokale med store facadevinduer ud mod strøggaden. Det ene facadevindue har været blændet til en pengeautomat men monteres igen ved udlejning til butik. En flot svunget vindeltrappe til lokalerne på 1. sal bidrager til at give hele rummet et flot udtryk. Da lokalerne har rummet en bankfilial, er der flere små mødelokaler med glas­skil­le­væg­ge. De kan bevares, hvis lejer ønsker det, og ellers kan glasvæggene tages ned, så arealerne indgår i butiksarealet.

Bag det store butiksareal er der meget anvendelige baglokaler, som der er adgang til fra både butiksarealet og fra det meget store par­ke­rings­an­læg med gode muligheder for at tage varerne ind denne vej og bruge baglokalerne som varelager. Alternativt kan især lokalet med vinduer ud mod par­ke­rings­an­læg­get bruges til kontor eller lignende formål. På 1. sal med adgang ad vindeltrappen er der en gang med adgang til 2 toiletter med håndvaske og en frokoststue med køk­ken­fa­ci­li­te­ter som skabe og skuffer, køleskab, opvaskemaskine og kogeplade. Frokoststuen er også meget anvendelig som mødelokale. Lejemålet har elvarme, der betales direkte til el-selskabet efter målt forbrug.

Beliggenheden i Jyl­lin­ge­cen­tret ud til centerstrøget er virkelig god ved torvet midt i centret, der bl.a. også rummer en Matas og Jyllinge Apotek. I den ene end af centret er der et LIDL supermarked og i den anden ende en Netto. Over for butikken ligger en Normal-butik med mange kundebesøg og ved siden af denne Jyllinges største dag­lig­va­re­bu­tik Kvickly med et meget stort kundebesøgstal. Der er således mulighed for en ekstraordinært stor eksponering.

Men butik er ikke den eneste mulighed i disse lokaler. De kan også bruges til liberale erhverv, som det var tilfældet med bankfilialen. Liberale erhverv, der ikke er momspligtige, kan have særlig glæde af lokalerne, da der ikke tillægges moms på lejen. Det kan både være klinikker, et lægehus m.m.

Det er også værd at vide, at Roskilde Kommune i sommeren 2023 har sendt et lokalplan forslag i høring, der omhandler 2 gode ting for Jyl­lin­ge­cen­tret. Lokalplan forslaget handler om to ting. Den ene er opførelsen af op til 50 lejligheder på arealet øst for centret. Det vil bidrage til at øge kundetallet i Jyl­lin­ge­cen­tret. Det andet element i lokalplan forslaget drejer sig om en renovering af centrets facade mod nord. Begge dele vil bidrage til at styrke Jyl­lin­ge­cen­tret til glæde for både ejere, lejere og brugere af centret.

Jyl­lin­ge­cen­tret er det eneste indkøbscentret i Jyllinge med beliggenhed midt i byen og det absolutte centrum for butikker og liberale erhverv i Jyllinge og nærmeste omegn. Det er her, alle i Jyllinge og omegn kommer for at handle. Når det så føjes til, at butikken ligger ud til centerstrøget og torvet midt i centret og med Kvickly skråt overfor - den største kundemagnet i Jyllinge, ja så er det svært at forestille sig, at der kan findes en bedre beliggenhed.

En anden stor bonus er det store par­ke­rings­an­læg umiddelbart op til Jyl­lin­ge­cen­tret. Her er bagindgangen til butikken, og her er der altid en par­ke­rings­plads ledig, uanset om det er til indehaverens, medarbejderens eller kundens bil, eller det er til lastbilen med varer til butikken.

Endelig er der Roskilde Fjord kun 400 meter fra Jyl­lin­ge­cen­tret med lystbådehavn, fri­tidsak­ti­vi­te­ter og store na­tu­ro­p­le­vel­ser.

Faciliteter

Teknik

  • Kabling

Afstand til

  • Jyl­lin­ge­cen­tret (Jyllinge Parkvej)165 m
  • 21 - Hol­bæk­mo­tor­vej­en16,0 km

Nøgletal

Adresse
Jyl­lin­ge­cen­tret 23 1
Sagsnr.
114057654
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
254.150 kr./år
Erhvervsareal
299 m²

Arealer

Erhvervsareal
299 m²
Etageareal
299 m²

Økonomi

Årlig leje
254.150 kr./år
Månedlig leje
21.179 kr.
Årlig leje pr. m²
850 kr.
Bruttoleje pr. år
254.150 kr.
Månedlig bruttoleje
21.179 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
850 kr.
Depositum
127.075 kr.
Elektricitet
El, varme, vand og renovation betales direkte til for­sy­nings­sel­ska­ber på sædvanlige vilkår
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
2 år
Uopsigelighed fra udlejer
4 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3%
Overtagelse
Efter aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Udefineret
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1977 / 1997
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Hans C. Nielsen

Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hcn@edc.dk20 70 71 0958 58 87 18EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00