Kontor fra EDC

Amager Boulevard 70

2300 København S

22.238.925 kr./år

11.343 m²

COPEN - Flyt ind i 10.000 m² kontor ved indre by

• COPEN - et topmoderne kontorprojekt med markant profil ved Indre By
COPEN er et topmoderne og tidssvarende kontordomicil opført efter alle kunstens regler. Foruden den historiske placering, kombinerer byggeriet en wauw-effekt med en bæredygtig profil, der til fulde er indrettet efter det moderne og flydende arbejdsliv.

• Direkte udsyn til horisonten
Grunden, der rummer en stærk del af Københavns historie, bestod i årtusinder af hav. COPENs fundament hviler således på dét, der engang var havbund og ligger med direkte og ugeneret udsyn til horisonten.

• Ideelt beliggende ved Langebro og tæt på metro, motorvej og lufthavn
Der er meget få større ledige byggegrunde tilbage så tæt på Indre By, metro, motorvejsnet og lufthavn. COPEN bliver placeret små 500 meter fra Islands Brygge Metrostation, hvorfra lufthavnen kan nås på 16 min. og centrum på blot 3 min. Placeringen
byder således på fremragende forbindelser ind og ud af København.

• Fuld synlighed med stor facade langs Amager Boulevard
Med den attraktive placering, får I fuld synlighed for jeres brand for de mange for­bi­pas­se­ren­de med den store facade langs Amager Boulevard.

• Mulighed for fleksibilitet og medindflydelse
Byggeriet er i sin enkelthed opført med fleksibilitet for øje - lige fra teknikken til de fysiske rammer. Dette bevirker en stærk medindflydelse og en fleksibel mulighed for at indrette arealerne præcis efter, hvad der er brug for.

COPEN er et helstøbt domicil opført efter alle kunstens regler med PLH Arkitekter bag bygningens design og udformning. Med COPEN får I ikke bare et moderne domicil på en unik, historisk placering, men et byggeri, der smukt formår at kombinere sin wauw-effekt med bæredygtige grund­prin­cip­per, der til fulde er indrettet med modernitet og fleksibilitet for øje. Dette gør det let at indrette rummene præcis, som det ønskes - om det er store eller små teams, stilleområder, fleksible mødelokaler eller uformelle sam­lings­punk­ter på tværs af afdelinger, er mulighederne tæt på uden ende. Byggeriet bliver opført i materialer, der både passer ind i Amager Boulevards række af markante domiciler, og som trækker tråde til dansk designhistorie. DGNB certificeret byggeri.

Facaden er opbygget med enkle, slanke alu­mi­ni­um­s­e­le­men­ter, der bevirker et levende, men samlet udtryk, hvor de stramme linjer kontrasteres af den brede, grønne væg, der løber i fuld højde fra gadeplan til tagetage. Når dørene slås op, ses den imponerende lobby med dobbelt loftshøjde, en exceptionel tagetage med en udsigt uden sammenligning, og, som tidligere anført, en fleksibel indretning, der kan tilpasses præcis jeres behov. Indvendigt er der tænkt i lyse, naturlige materialer, som skaber et imødekommende og roligt udtryk, samtidig med at de på helt optimal vis absorberer, afbøjer og reducerer støj mellem rum og lokaler.

• Lejer betaler samtlige driftsom­kost­nin­ger som pt. udgør kr. 85 pr. m² om året samt en omkostning til ser­vi­ceud­gif­ter på kr. 75 pr. m².
• Lejer betaler samtlige de på ejendommen hvilende og evt. nye skatter og afgifter samt senere stigninger heri. Omkostningerne er hertil pt. kr.
300 pr. m².
• Lejer betaler aconto kr. 65 pr. m² for varmeudgifter. Vand og el afregnes af lejer direkte med for­sy­nings­sel­ska­ber­ne efter opsatte målere. Aconto
varmen er anslået - dette beløb må i de kommende år forventes at variere.

Amager Boulebard blev i 1906 designet og fuldført med henblik på at skabe et nyt, eksklusivt kvarter, tæt på Københavns pulserende bymidte, og samtidig i frie og dynamiske omgivelser med uovertruffen udsigt over voldterrænet, Kalveboderne og havnen. Og man må i den grad sige, at for­vent­nin­ger­ne til området blev indfriet.

Med COPEN får I på alle måder en placering midt i smørhullet. Svømning og solbadning på Islands Brygge, vandreture omkring historiske befæstninger og spisning i byen er alt sammen inden for gåafstand. Området har en lav bygningstæthed og fantastiske pladser, gader og parkområder. Samtidig giver hoteller, uddannelser, boliger, kontorer og en stribe attraktioner området et spændende og mangfoldigt præg. Her kan I kort fortalt give jeres medarbejdere, kunder og gæster en stor oplevelse, igen og igen.

Desuden bliver I med den centrale placering naboer til Deloitte, KL, SimCorp og HK til den ene side og Radisson BluScandinavia Hotel til den anden. Det er en markant placering med masser af muligheder, kombineret med en fremragende synlighed fra én af Københavns trafikledende veje. Med hotellet som nabo får I desuden let adgang til ekstra faciliteter, når I har ekstraordinære arrangementer på agendaen. Samtidig får I let adgang til restaurant og fitnesslokaler, hvortil jeres medarbejdere og gæster nemt og bekvemt kan indkvarteres, så deres transittid bliver stort set nul.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning

Exteriør

  • P-Pladser (50 stk)
  • Indhegnet

Teknik

  • Kabling

Afstand til

  • Klaksvigsgade (Amager Boulevard)245 m
  • Islands Brygge St. (Metro)688 m
  • København H1,8 km
  • København H1,8 km
  • Ama­ger­motor­vej­en5,5 km

Nøgletal

Adresse
Amager Boulevard 70
Sagsnr.
114057707
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
22.238.925 kr./år
Erhvervsareal
11.343 m²
Kælder
344 m²

Arealer

Grundareal
38.583 m²
Erhvervsareal
11.343 m²
Etageareal
11.343 m²
Kælder
344 m²

Økonomi

Årlig leje
22.238.925 kr./år
Månedlig leje
1.853.243 kr.
Årlig leje pr. m²
1.961 kr.
Bruttoleje pr. år
22.238.925 kr.
Månedlig bruttoleje
1.853.243 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
1.960 kr.
Depositum
11.119.463 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
10 år
Uopsigelighed fra udlejer
10 år
Opsigelse
12 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
En gang årligt pr. 1/1, dog maks. 5%
Overtagelse
1. kvartal 2026
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Udefineret
Antal etager
6
Byggeår / Ombygget
2026
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
A2020