Kontor fra EDC

Nelson Mandelas Allé 9

2450 København SV

2.491.924 kr./år

1.330 m²

ENGHOLMENE BUSINESS CENTER - The Warehouse - Nye og moderne kontorer i Københavns nye kanalby

• The Warehouse - fleksibelt flerbrugerhus eller domicil med grønne tagterrasser placeret i Engholmene: Københavns nye kanalby, hvor erhverv, boliger og byrum forenes i en maritim stemning.
• Suveræn beliggenhed lige ved vandet og tæt på metro samt let adgang til centrale indfaldsveje og havnebus.
• Nyopført ejendom tegnet af COBE Architects.
• Fokus på effektivitet, deleløsninger, bæredygtige tiltag samt områdets unikke karakter og historie.
• Bygningen opfylder EU-taksonomiens krav, som er EU’s klas­si­fi­ka­tions­sy­stem for bæredygtige aktiviteter.
• Ejendommen får syv etager, hvor stueetagen bliver indrettet med fælles per­so­na­le­re­stau­rant, lobby og offentlig café samt dag­lig­va­re­bu­tik­ker.
• Ejendommen er fleksibel og kan opdeles i mindre enheder fra ca. 1.000 m2 med indretning efter lejers ønsker og behov.
• Ca. 200 p-pladser, herunder 65 ladestandere i den fulde kælder.

The Warehouse er en moderne og velplaceret kontorejendom beliggende i Engholmene Business Center i København. Med en markant facade ud til Nelson Mandelas Allé tilbyder bygningen et inspirerende arbejdsmiljø præget af forskydninger i facaden, som skaber naturlige opdelinger af kon­to­ra­re­a­ler­ne. Disse ”lommer” giver mulighed for arbejdspladser langs de store vinduespartier, hvilket maksimerer lysindfaldet og skaber en behagelig atmosfære for medarbejderne.
Ejendommen er designet af det anerkendte arkitektfirma COBE Architects og forventes færdiggjort i 2. halvår af 2028. Den strækker sig over 17.900 m2 og tilbyder 15.955 m2 kontorlejemål. Bygningen omfatter cirka 200 par­ke­rings­plad­ser, herunder 65 ladestandere i hele kælderen. Parkeringen er f lydende, hvilket giver en større kapacitet og mere fleksibilitet i p-kælderen sammenlignet med mange andre flerbrugerhuse.

Attraktive funktioner og faciliteter
Én af de mest markante træk ved The Warehouse er de fantastiske tagterrasser, hvor medarbejdere kan nyde pauser med en betagende udsigt over hovedkanalen. Tagterrasserne er perfekte til afslapning og uformelle møder i løbet af arbejdsdagen. Indendørs er der skabt et miljø med rige lysindfald fra flere sider, hvilket bidrager til en sund og produktiv arbejdsplads. De store vinduespartier og de forskudte facader skaber naturlige, intime arbejdsområder, som fremmer koncentration og kreativitet.

Bæredygtighed og cer­ti­fi­ce­rin­ger
The Warehouse er designet med en stærk bæ­re­dyg­tig­heds­pro­fil. Bygningen opfylder kravene i EU-taksonomien, som er EU’s klas­si­fi­ka­tions­sy­stem for bæredygtige aktiviteter. Dette betyder, at bygningen er designet og drevet i over­ens­stem­mel­se med strenge mil­jø­stan­dar­der, hvilket bidrager til EU’s målsætning om en mere bæredygtig og klimavenlig økonomi.

Fleksible lejemål
The Warehouse tilbyder fleksible le­je­måls­mu­lig­he­der, der kan tilpasses forskellige virksomheders behov. Med mulighed for at indrette ar­bejds­sta­tio­ner helt ned til 13,5 m² pr. arbejdsplads, kan virksomhederne optimere plads­ud­nyt­tel­sen uden at gå på kompromis med komforten. De nederste etager kan opdeles i op til fire selvstændige lejemål, mens de øverste etager kan opdeles i to mindre lejemål, hvilket gør det muligt at skræddersy lejemålene efter virksomhedens størrelse og vækstplaner.

Engholmene Business Center opfylder EU-taksonomiens krav
Fordele ved EU-taksonomi compliance omfatter miljømæssig bæredygtighed med reduceret mil­jøpå­virk­ning, lavere CO2-udledning, ener­gi­ef­fek­ti­vi­tet og brug af bæredygtige materialer og teknologier. Økonomisk giver det bedre adgang til grøn finansiering og investeringer samt lavere driftsom­kost­nin­ger gennem ener­gi­ef­fek­ti­vi­se­ring. Compliance sikrer overholdelse af nyeste EU-reguleringer og standarder, mindsker juridiske og finansielle risici og viser engagement i fremtidige re­gu­le­rings­krav og globale klimamål. Det forbedrer virksomhedens omdømme som en ansvarlig og bæredygtig aktør, tiltrækker miljøbevidste kunder, investorer og medarbejdere. Desuden fremmer det et sundere indeklima og bedre arbejdsforhold, øger trivsel og produktivitet, mens grønne områder og naturlig belysning skaber en behagelig arbejdsplads.

I alt vurderes omkring 40 kriterier og 200 målbare underkriterier. Ejendommene er desuden designet til at have et indeklima over standard. På trods af placeringen nær bymidten og havneområdet, som typisk har mange hårde overflader, vil der være en høj grad af grønne områder på jorden og på terrasser. Dette design fremmer biodiversitet og skaber levesteder for insekter, fugle og andre dyr, samtidig med at det giver lejere inspirerende udsigter og omgivelser. Der er også fokus på bæredygtig mobilitet med integrerede ladepunkter til både cykler og biler.

For at styre og håndtere de miljømæssige, sociale og le­del­ses­mæs­si­ge indvirkninger bruger NPV et ESG-framework, der følger påvirkningerne og sætter ambitiøse mål for de kommende år:
• Environmental (Miljø): Fokuserer på at minimere påvirkning af klimaændringer, brug af råvarer, energi- og vandforbrug samt biodiversitet.
• Social (Social): Fokuserer på de fremtidige brugere af de bygninger, NPV udvikler, lo­kal­sam­fun­de­ne der påvirkes og NPV’s medarbejdere.
• Governance (Ledelse): Fokuserer på ar­bejds­pro­ces­ser, partnerskaber og governance-politikker.
NPV er bevidste om deres for­ret­nings­mæs­si­ge påvirkning af miljøet og er derfor medlem af Foreningen for Ansvarligt Byggeri. De søger at fremme innovation i byggebranchen gennem deres engagement i Proptech Danmark.

Førsteklasses beliggenhed ved vandet
Engholmene Business Center har en førsteklasses beliggenhed på Enghave Brygge, lige ved vandet og omgivet af hyggelige kanaler, der binder det lille ørige sammen. Området byder på en særlig stemning med kajkanter og kanaler, der indbyder til et pulserende liv døgnet rundt med butikker, virksomheder, caféer og restauranter.

Man kan nemt nyde områdets åndehuller med en god sandwich eller kop kaffe fra den lokale bager og kaffebaren Nachbar. Til­gæn­ge­lig­he­den til Engholmene er også i top med bus­for­bin­del­ser, havnebus eller metro fra enten Havneholmen eller Enghave Brygge metrostationer, som blot ligger henholdsvis 500 og 250 meter fra Engholmene Business Center.

Engholmene er attraktivt placeret i området Enghave Brygge, omgivet af Havneholmen mod nord og Teglholmen mod syd. Beliggenheden tæt på centrum og det pulserende Vesterbro samt lige ved havnen med dens rekreative kvaliteter, hvilket gør det til en ideel lokation.

Engholmene består af seks nyanlagte øer, der rummer 1.100 nye boliger og 47.000 m² erhvervsareal udviklet af NPV, inklusive kontor, detailhandel og F&B med omkring 3.500 arbejdspladser. Disse øer udgør de seks nordligste og mest citynære af de 11 øer, som samlet set udgør Enghave Brygge.

Engholmene Business Center vil være beliggende i et unikt område med kanaler og små havne, hvor ejendommene får deres særlige kendetegn med navnene The Boathouse, The Lighthouse, The Powerhouse og The Warehouse. Kontorerne er designet som flerbrugerhuse med fleksible koncepter og inkluderer moderne mødecentre, fæl­les­fa­ci­li­te­ter, per­so­na­le­re­stau­rant og café.

Området er et tidligere havne- og industriområde ved H.C. Ørstedværket og repræsenterer state-of-the-art inden for havneudvikling i storbyen. Visionen er at skabe liv i maritime miljøer, hvor erhverv og byliv forenes og udgør en helhed i samspil med havnemiljøet, boliger, caféer, restauranter og butikker.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Bad og omklædning
  • Cykelkælder

Teknik

  • Personelevator

Nøgletal

Adresse
Nelson Mandelas Allé 9
Sagsnr.
114058043
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
2.491.924 kr./år
Erhvervsareal
1.330 m²

Arealer

Erhvervsareal
1.330 m²
Etageareal
1.330 m²

Økonomi

Årlig leje
2.491.924 kr./år
Månedlig leje
207.660 kr.
Årlig leje pr. m²
1.874 kr.
Årlige driftsudgifter
718.200 kr.
Månedlige driftsudgifter
59.850 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
540 kr.
Bruttoleje pr. år
3.210.124 kr.
Månedlig bruttoleje
267.510 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
2.413 kr.
Depositum
1.245.962 kr.
Aconto Varmeudgifter
179.550 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
5-15 år
Uopsigelighed fra udlejer
5-15 år
Opsigelse
12 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 2,5%
Overtagelse
2. halvår 2028
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
2028
Omfattet af energimærke
Nej