Kontor fra EDC

Sluseholmen 7

2450 København SV

4.646.250 kr./år

2.528 m²

Kontorlejemål på Sluseholmen - En unik kombination af dagligliv og erhverv

• Markant kontorprojekt med domicilpræg til fordel for én eller flere større lejere på Sluseholmen med indflytning Q4 2025
• Ideelle fælles services og faciliteter med bemandet reception, mødecenter, fælles kantine for bygningens brugere og cafémiljø, samt adgang til Sluseholmens pulserende nærmiljø
• Kva­li­tets­sik­ret, bæredygtigt og certificeret byggeri med DGNB Guld. Samtidig arbejdes der med DGNB Hjerte, som belønner bygninger, der gør en ekstra indsats for brugernes velvære
• Sluseholmens karakterfulde kvarter er skabt til at binde erhverv og dagligliv tæt sammen, hvor de grønne områder langs kanalerne bliver brugt til et utal af aktiviteter - med plads til det hele

Er I under betydelig ekspansion, har behov for mere frie rammer, eller blot en oplagt mulighed for at tilrettelægge arbejdslivet til mere tidssvarende omgivelser, der opfylder medarbejdernes for­skel­lig­ar­te­de behov?

Sluseholmen 7 er en del af den store udvikling af det sydlige Sluseholmen, strategisk placeret lige ved den kommende metrostation Sluseholmen.
Den planlagte bygning vil strække sig over 7 etager. Stueetagen er designet til at inkludere faciliteter som reception, caféområde, mødelokaler, kantine og køkken. Hovedindgangen til bygningen er placeret ud mod me­tro­for­plad­sen, hvilket således sikrer en særlig høj synlighed og let tilgængelighed. Den høje synlighed forstærkes yderligere af det faktum, at cirka 50.000 biler dagligt passerer Sjællandsbroen, lige uden for bygningen, jf. Københavns Kommune.

Bygningens kontorlejemål er beliggende mellem 1-7. sal og andrager samlet 13.763 m², ligesom ejendommen byder på et 398 m² stort cy­kel­par­ke­rings­a­re­al med omtrent 300 cy­kel­par­ke­rings­plad­ser, mens bil­par­ke­rings­a­re­a­ler­ne omfatter 2.583 m², bestående af 81 p-pladser i kælderniveau og 24 p-pladser på terræn, begge med op­lad­nings­sta­tio­ner til elbiler. Ved at begrænse antallet af p-pladser i ejendommen, håber vi at fremme brugen af kollektiv transport og derved en mere bæredygtig måde at arbejde og bevæge sig rundt i byen på. Denne beslutning styrkes yderligere af den bekvemme adgang til det nye metronet lige ude foran ejendommen.

For yderligere at fremme den bæredygtige mobilitet, byder ejendommen på helt nye, moderne omklædnings-, toilet- og ba­de­fa­ci­li­te­ter i kælderniveau, der vil tjene som en værdifuld ressource for ejendommens brugere, samt gøre det mere bekvemt at vælge cyklen som trans­port­mid­del til arbejde.

Uanset om jeres virksomhed ønsker et par nye kontorpladser, en hel etage eller måske ligefrem mere end det, kan de fleste in­dret­nings­mu­lig­he­der lade sig gøre i Sluseholmen 7.
De åbne etageplaner med dagslys fra den ydre facade giver et lyst rum og en imødekommende stemning. De ydre rammer er designet, men det er helt op til jer at give dem liv og skabe netop det arbejdsliv, I ønsker for jer selv og jeres kollegaer.

Sluseholmen 7 skaber nærvær, forbindelser, arrangementer, venskaber og rammerne for det arbejdsliv, I ønsker. En arbejdsplads, hvor alle generationer kan trives. Her kan mennesker mødes og inspireres på tværs af brancher, fagligheder, aldersgrupper og arbejdspladser. Herforuden indbyder de åbne rum og arealer til samtale i kontorhusets fæl­les­fa­ci­li­te­ter - alt sammen med mulighed for at trække sig tilbage og skabe ro til fordybelse.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Fælles mødelokale
  • Fælles reception
  • Bad og omklædning
  • Cykelkælder

Teknik

  • Personelevator

Nøgletal

Adresse
Sluseholmen 7
Sagsnr.
114057825
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
4.646.250 kr./år

Arealer

Etageareal
2.528 m²

Økonomi

Årlig leje
4.646.250 kr./år
Månedlig leje
387.187 kr.
Årlig leje pr. m²
1.838 kr.
Årlige driftsudgifter
1.067.000 kr.
Månedlige driftsudgifter
88.916 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
422 kr.
Bruttoleje pr. år
5.713.250 kr.
Månedlig bruttoleje
476.104 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
2.259 kr.
Depositum
2.323.125 kr.
Aconto Varmeudgifter
213.400 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
10 år
Uopsigelighed fra udlejer
10 år
Opsigelse
Lejer: 6 mdr. Udlejer: 12 mdr.
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
Lejer: 6 mdr. Udlejer: 12 mdr.
Overtagelse
Forventet
Over­ta­gel­ses­da­to
30. sep. 2025
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
2025
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
A2020