Lager/Produktion fra EDC

Fabriksparken 24

2600 Glostrup

1.613.750 kr./år

2.600 m²

Totalrenoveret lejemål

Lejemålet er en del af et større ejen­dom­skom­pleks, bestående af store produktions-/lagerhaller, som benyttes af en større ma­ski­n­ud­lej­nings­virk­som­hed og ejer vogn­mands­for­ret­ning.
Bygningen fremstår p.t. i original og utidssvarende stand, men i forbindelse med etableringen af dette lejemål foretager ejer en gennemgribende renovering af såvel bygninger som de tilhørende parkerings- og udearealer.
Administration:
Der foretages en total renovering af lokalerne således at disse ved overtagelsen fremstår i år 2022 version. Dvs. at taget efterisoleres og der monteres nye ta­ge­be­læg­nin­ger, facaderne efterisoleres og monteres med nye døre og energivinduer (evt. port efter aftale). Nyt indgangsparti, enten fra gaden eller det nyetablerede par­ke­rings­a­re­al foran bygningen, alt efter kommende lejers ønsker. Endvidere foretages en gennemgribende indvendig renovering af lokalerne, dvs. nye el-, vand- og var­me­in­stal­la­tio­ner, nye vægge, lofter og gulve. Køkken, toiletter mv. opdateres også i forbindelse med ombygningen.
Bygningen har et unikt design, idet en del af bygningen har en ekstra loftshøjde, hvor der er etableret et 360 graders vinduesbånd langs loftet, hvilket giver en fantastisk rum- og lyseffekt.
Dette lokaler vil være perfekt til showroom eller salgslokaler. De øvrige lokaler har normal kon­tor­loft­høj­de, men kon­tor­lo­ka­ler­ne har vinduesbånd i hele facadelængden.
Dele af kon­tor­vin­du­er­ne mod gaden er gennemlyste – dvs. vinduesbånd på begges sider af bygningen, hvilket går disse lokaler særdeles unikke.
Til lejemålet er adgang til mindre kælder som pt. er indrettet til ”fredagsbar”.
Det vil være muligt, at få adgang til fælles ba­de­fa­ci­li­te­ter i kælderplan udenfor lejemålet, samt at få mulighed for at lagerlokaler med en frihøjde på ca. 6 meter efter nærmere aftale og mod merbetaling,
HAL:
Regulær hal på 1.300 m² + mezzanin på 600 m², med direkte adgang fra kontor-og per­so­na­le­af­snit­tet. Hallen er opført i en be­ton­kon­struk­tion med sandwich fa­ca­de­e­le­men­ter og build-up tag. Hallen er forsynet med gavlport. Porten er en eldrevet ledhejseport på 5x5 meter. Plant gulv, primært udført i beton. Hallen er desuden udstyret med 2 stk. 4,9 ton traverskraner, hvoraf den ene er trådløst fjernbetjent og den anden er forsynet med en kabelbetjening. Hallen har en frihøjde under bærende betondrager på 7,5 meter og frihøjde under tag op til 8,5 meter.
Der medfølger inden udendørs oplagsarealer til lejemålet.
Desuden etableres nye par­ke­rings­a­re­a­ler langs bygningens facade, således at kommende lejer får egne par­ke­rings­a­re­a­ler. Mulighed for etablering af el-lade standere efter nærmere aftale og mod merbetaling.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale
  • Bad og omklædning
  • Cykelkælder
  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Dørtelefon
  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vaskeri

Afstand til

  • Smedeland (Fabriksparken)156 m
  • 17 - Fre­de­riks­sunds­mo­tor­vej­en2,1 km
  • Glostrup St.3,2 km
  • Glostrup St.3,8 km

Nøgletal

Adresse
Fabriksparken 24
Sagsnr.
278820439
Ejendomstype
Lager/Produktion
Årlig leje
1.613.750 kr./år
Erhvervsareal
2.600 m²

Arealer

Erhvervsareal
2.600 m²
Etageareal
2.600 m²

Økonomi

Årlig leje
1.613.750 kr./år
Månedlig leje
134.479 kr.
Årlig leje pr. m²
621 kr.
Bruttoleje pr. år
1.613.750 kr.
Månedlig bruttoleje
134.479 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
620 kr.
Depositum
806.875 kr.
Aconto Vandudgift
52.000 kr.
Aconto Varmeudgifter
195.000 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
5 år
Uopsigelighed fra udlejer
10 år
Opsigelse
12 måneders varsel
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min 3%
Overtagelse
Efter aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1966 / 1978
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D