73 projektboliger i Hasselager fuldt udlejet før færdig-opførelse

  • Projekt
  • Aarhus

DUAS Boligs nye boligprojekt i Hasselager, Poppelhusene, er i mål med alle udlejninger. Bo­lig­byg­ge­ri­ets sidste etape forventes at stå færdigt i starten af oktober 2024, men allerede nu kan EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, der har formidlet udlejningen af de 73 lejeboliger, melde om fuldt udlejet. Poppelhusene opføres med særligt fokus på kvalitet, indretning og fællesarealer, og placerer sig i et populært naturskønt område tæt på hverdagens gøremål.

Poppelhusene, et nyt boligprojekt der opføres mellem Poppeltoften og Hasselager Stationsvej, kan allerede melde fuldt udlejet. Boligbyggeriet ejes og opføres af DUAS Bolig og består 73 lejeboliger, hvoraf 17 er rækkehuse, mens de resterende fordeler sig på 32 tovæ­rel­ses­lej­lig­he­der og 24 tre­væ­rel­ses­lej­lig­he­der.

Peter Due Laursen, direktør i DUAS Bolig, udtaler: ”Poppelhusenes 73 lejemål består af lejligheder og rækkehuse på 66-100 m2 med særligt fokus på optimerede og velindrettede planløsninger. Boligerne er i rød tråd med vores øvrige boligprojekter, og fremstår i en moderne nordisk stil og i gode materialer, der sikrer beboerne en daglig komfort af højeste standard. Hver bolig har enten privat altan, terrasse eller lille have, hvorfra beboerne kan nyde områdets grønne udenomsarealer og mærke summen af liv fra glade naboer, der gør brug af boligområdets fæl­les­fa­ci­li­te­ter.”

”Det har været en kontinuerlig byggeproces, hvor beboerne er flyttet ind på tre forskellige ind­flyt­nings­da­to­er, og det sidste hold af beboere flytter ind 1. oktober 2024, hvor boligprojektet står færdigt. Vi er naturligvis glade for, at vi allerede før fær­di­gop­fø­rel­sen kan melde fuldt udlejet og vil gerne takke EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus for deres proaktive indsats. Det er ikke første gang, de hjælper os med at udleje, og vi har opbygget et tæt og godt samarbejde igennem årene. De har bl.a. hjulpet os med at genudleje boliger på Vintervej i Aarhus V, og i 2022 stod de for udlejningen af 110 lejligheder i Tuli­pan­ræk­ker­ne i Tilst, hvor vi også kunne melde fuldt udlejet inden ind­flyt­nings­da­to­en. Derudover hjalp EDC Projekt Poul Erik Bech os sidste år, sammen med den lokale EDC Poul Erik Bech Middelfart, med at udleje 30 dob­bel­træk­ke­hu­se i Strib på Fyn.”

Bydel med stigende popularitet
Poppelhusene opføres på Bygmas tidligere erhvervsgrund i Hasselager, som er en bydel i rivende udvikling, der befinder sig ca. 8 km fra Aarhus Centrum. Simone Sand, pro­jek­tansvar­lig i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, der har været med til at formidle udlejningen af Poppelhusene, fortæller:

”Med forskellige bo­lig­stør­rel­ser henvender Poppelhusene sig til en bred målgruppe, og vi oplevede tidligt en stor interesse. Vi påbegyndte udlejningen tilbage i februar, og grundet stor aktivitet fandt vi hurtigt de første lejere, som flyttede ind i april. Beboerne er meget positive over deres nye boliger, og fremhæver især boligernes kvalitet, indretning og grønne fællesarealer, der bl.a. tæller en fodboldbane og legeplads.”

”Succesen med at udleje Poppelhusene vidner om en bydel, som har oplevet en stigende popularitet i takt med flere spændende byggeprojekter i området. Hasselager forener det bedste fra flere verdener, hvilket er en fordel på et lejemarked, hvor lejerne sætter højere krav end nogensinde. Der er en kort afstand til E45 og Aarhus Centrum, men samtidig placerer bydelen sig i rolige og naturskønne omgivelser, hvor især Hasselager Vildskov tiltrækker naturglade boligsøgere. Det er en attraktiv beliggenhed, og med mindre end 1 km til skole, daginstitution, sportshal og ind­købs­mu­lig­he­der er beboerne tæt på alle hverdagens gøremål.”

Skal du have hjælp til dit projekt i Jylland?

Læs mere om EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus og kontakt os her

Tryk her

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Simone Sand

Pro­jek­tansvar­lig, Ejendomsmægler, MDE

sisa@edc.dk20 96 12 0958 58 75 62EDC Projekt Poul Erik Bech

EDC Projekt Poul Erik Bech

Rådhuspladsen 3, mezz, 8000 Aarhus C

805@edc.dk58 58 77 30

Læs om flere af vores boligprojekter

Industriens Pension og EDC melder alle 89 nyopførte lejeboliger udlejet i Odense-projektet Trekløveren

Industriens Pension og EDC Poul Erik Bech kan melde alt udlejet i et nyt boligprojekt ’Trekløveren’ i Gartnerbyen i Odense. Der har været stor efterspørgsel efter de 89 nyopførte lejeboliger i et marked, der ellers er præget af betydeligt udbud af nye boliger.

  • Boligprojekt
  • Odense
Læs artikel

Udlejningen af 107 lejeboliger på Munkeengen i Hillerød starter snart op

Byggeriet af det 12.560 m²-store boligbyggeri Munkeengen i Hillerød er godt undervejs. Bygherre Vision Ejendomme er nu så langt, at de har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen af de 107 lejeboliger på 1-5 værelser på mellem 34-144 m². Lejeboligerne får flot udsigt over Hillerød med Frederiksborg Slot i horisonten fra de to fælles tagterrasser. Desuden certificeres de i DGNB Guld og har indflytning i februar 2025.

  • Lejeboliger
  • Projekt
Læs artikel

Ikonisk bygning i Gråsten skal omdannes til boliger

Det kendte Papirmuseets By i Gråsten skal omdannes til boliger. Der er udarbejdet et ar­ki­tekt­for­slag for byggegrunden på 15.000 m² med et forslag på 28 rækkehuse og et fælleshus. En køber vil have mulighed for at tilpasse byggeplanerne i en kommende lokalplan.

  • Boligprojekt
  • Sønderjylland
Læs artikel