Industriens Pension og EDC melder alle 89 nyopførte lejeboliger udlejet i Odense-projektet Trekløveren

  • Boligprojekt
  • Odense

Industriens Pension og EDC Poul Erik Bech kan melde alt udlejet i et nyt boligprojekt ’Trekløveren’ i Gartnerbyen i Odense. Der har været stor efterspørgsel efter de 89 nyopførte lejeboliger i et marked, der ellers er præget af betydeligt udbud af nye boliger.

Selv om markedet for nyopførte boligprojekter i Odense generelt er blevet vanskeligere de seneste år, er der stadig solid efterspørgsel efter attraktive boliger i flere af de nye byområder. Det gælder bl.a. de 89 lejeboliger i boligprojektet ’Trekløveren’, der er ejet af Industriens Pension.

EDC Poul Erik Bech Odense, der står for udlejning af boligerne for Industriens Pension, kan således melde om alt udlejet i projektet. I Industriens Pension glæder ejendomschef Søren Tang Kristensen sig over, at der er taget godt imod projektet, der ligger i Odenses nye store byområde, Gartnerbyen. Han siger:

”Udviklingen bekræfter, at Gartnerbyen er blevet en ny attraktiv bydel, og at der fortsat er et fornuftigt lejemarked for nye velbeliggende boliger. Markedet i Odense har ellers været præget af et relativt stort udbud af nye boliger og derfor risiko for lidt større tomgang, men interessen for Trekløveren har været stor. Trekløveren har alt, hvad der skal til for at blive et rigtig godt sted at bo for de nye lejere.”

Lidt køligere marked
I EDC Poul Erik Bech Odense mener partner Morten Nancke, at den solide interesse for boligerne afspejler, at der trods det højere renteniveau og et lidt køligere marked end for et par år siden fortsat er en fornuftig efterspørgsel for attraktivt beliggende lejeboliger i Odense.

”Trekløveren er et rigtig godt byggeri med højt kva­li­tets­ni­veau. En af grundene til ud­lej­nings­suc­ce­sen er, at de henvender sig til mange forskellige segmenter; både studerende, småbørns­fa­mi­li­er og pensionister. De lejligheder, der har haft den største efterspørgsel, er udlejet sammen med en tilhørende par­ke­rings­plads. Det har været en fornøjelse at hjælpe Industriens Pension med udlejningen,” siger Morten Nancke.

EDC Poul Erik Bech Odense oplyser, at det er muligt at skrive sig op til venteliste til en bolig i Trekløveren, og at der løbende sagtens kan opstå ledige boliger pga. flytninger og en naturlig udskiftning.

Gartnerbyen er færdigudviklet
Trekløveren består af 89 lejeboliger med 2- og 3-værelses lejligheder, som er fordelt på tre punkthuse, der symboliserer hver deres blad i trekløveren. Det var et af de sidste projekter i det nye store byområde Gartnerbyen, der ligger 2 km vest for Odense centrum og er et af de største by­ud­vik­lings­pro­jek­ter i kommunen nogensinde. Gartnerbyen som helhed er netop færdigudviklet med i alt knap 2.000 ejer- og lejeboliger, masser af grønne åndehuller og et butikstorv. 

En­tre­pre­nør­virk­som­he­den Skjøde er to­ta­len­tre­pre­nør på det nye byggeri, mens Arkitema Architects har stået for arkitekturen. Boligerne bliver certificeret til DGNB Guld, hvilket betyder, at de er opført med fokus på høje sociale, økonomiske og miljømæssige standarder.

Mere information
Morten Nancke, partner i EDC Poul Erik Bech Odense, mna@edc.dk, + 45 40 56 43 34

Tonny Broberg, Projektchef i EDC Poul Erik Bech, tobr@edc.dk, + 45 58 58 77 30

Skal du have hjælp til din projektsag?

Læs mere om EDC Projekt Poul Erik Bech.

Tryk her

Læs flere spændende projektsager

Udlejningen af 107 lejeboliger på Munkeengen i Hillerød starter snart op

Byggeriet af det 12.560 m²-store boligbyggeri Munkeengen i Hillerød er godt undervejs. Bygherre Vision Ejendomme er nu så langt, at de har valgt EDC Projekt Poul Erik Bech til at stå for udlejningen af de 107 lejeboliger på 1-5 værelser på mellem 34-144 m². Lejeboligerne får flot udsigt over Hillerød med Frederiksborg Slot i horisonten fra de to fælles tagterrasser. Desuden certificeres de i DGNB Guld og har indflytning i februar 2025.

  • Lejeboliger
  • Projekt
Læs artikel

Populære Papirrækkerne i Dalum Papirfabrik i Odense oplever stor interesse

På den sydlige del af Dalum Papirfabriks område i Odense er Papirrækkerne ved at blive opført, og pro­jek­t­ud­vik­ler MT Højgaard Property Development har for nylig holdt rejsegilde på Etape 1. I alt 63 rækkehuse fra 90-130 m2 i 2 plan er til salg. EDC Projekt Poul Erik Bech har overtaget salget af de populære rækkehuse, hvor 40% allerede er solgt.

  • projektudvikling
  • Odense
Læs artikel

209 lejeboliger i Augustshave udlejet hurtigere end forventet

Der har været meget skriveri om svære betingelser på det aarhusianske boligmarked, men det er ikke tilfældet i alle dele af byen. Augustshave, et nyt DGNB Guld-certificeret boligbyggeri lige på bygrænsen til Aarhus C, er netop blevet fuldt udlejet, blot tre måneder efter afleveringen af sidste etape. Boliger i varierende størrelser og med forskellig rumfordeling skabte stor efterspørgsel og gjorde i sidste ende udslaget.

  • Boligprojekt
  • Aarhus
Læs artikel